Θα πάω τις ίδιες μέρες 16 με 20 Ιουνίου (πότε πας εσύ αλλά θα είμαι Κόμο και από εκεί θα αφιερώσω μία μέρα για Μιλάνο.Έχω τον εξής προβληματισμό.Φτάνουμε Τετάρτη μεσημέρι Malpensa και αναχωρούμε Κυριακή πρωί πρωί. Λέγαμε να φύγουμε Πέμπτη από Μιλάνο για Κόμο αλλά είδα ότι Πέμπτη βράδυ έχει και το Romeo and Juliet στη Σκάλα. Αν φύγουμε Παρασκευή για λίμνες θα πάρουμε έστω μια γεύση???Τι θα μου προτείνατε??
Πάω 7-11 Ιουλίου. Εσείς θα φύγετε απευθείας Κόμο και από εκεί θα πάτε Μιλάνο ε??Εμείς λέμε το ανάποδο..αλλά δεν ξέρω αν πρέπει 1 ή 2 μέρες στο Μιλάνο γιατί θέλουμε να δούμε και τα βασικά, να κάνουμε ψώνια και να είμαστε και στις λίμνες κανα 2ήμερο τουλάχιστον. Λίγο δύσκολο..Θα πάω τις ίδιες μέρες 16 με 20 Ιουνίου (πότε πας εσύ αλλά θα είμαι Κόμο και από εκεί θα αφιερώσω μία μέρα για Μιλάνο.
Μια χαρά είναι αφού φτάνετε Τετάρτη μεσημέρι, μείνε και τη Πέμπτη Μιλάνο να δείς τα βασικά με την ησυχία σου (καλά δε θα τρελαθείς κι όλας),απλά να είσαι πιο χαλαρή και φύγε Παρασκευή πρωί για Κόμο!Σούπερ!
1 μερα για ψωνια στη Buenos Aires str και γυρω απο το Duomo ειναι αρκετη για να γυρισεις με αρκετα ψωνια και να δεις 1-2 αξιοθεατα ..απο εκει κ περα το Μιλανο ειναι μια Βιομηχανικη πολη ...(και εγω το ιδιο πλανο με σενα ακολουθησα 2 μερες Μιλανο - 2.5 Κομο ) και ακομα μετανιωνω γιατι εκατσα στο Μιλανο, σε μια μερα εκανα ολα τα ψωνια και ειδα τα βασικα...
Για την Σκαλα παρε τηλ εδω να κανεις κρατησηΈχω τον εξής προβληματισμό.Φτάνουμε Τετάρτη μεσημέρι Malpensa και αναχωρούμε Κυριακή πρωί πρωί. Λέγαμε να φύγουμε Πέμπτη από Μιλάνο για Κόμο αλλά είδα ότι Πέμπτη βράδυ έχει και το Romeo and Juliet στη Σκάλα. Αν φύγουμε Παρασκευή για λίμνες θα πάρουμε έστω μια γεύση???Τι θα μου προτείνατε??
Ναι συμφωνώ...αλλά άντε να πείσω τις υπόλοιπες 4 να μείνουμε μόνο μία μέρα Μιλάνο...καθώς φτάνουμε και μεσημέρι..αν φύγουμε για κόμο την επομένη δεν θα πάμε στη σκάλα.1 μερα για ψωνια στη Buenos Aires str και γυρω απο το Duomo ειναι αρκετη για να γυρισεις με αρκετα ψωνια και να δεις 1-2 αξιοθεατα ..απο εκει κ περα το Μιλανο ειναι μια Βιομηχανικη πολη ...(και εγω το ιδιο πλανο με σενα ακολουθησα 2 μερες Μιλανο - 2.5 Κομο ) και ακομα μετανιωνω γιατι εκατσα στο Μιλανο, σε μια μερα εκανα ολα τα ψωνια και ειδα τα βασικα...