• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βοήθεια για επιλογή προορισμού

GTS

Member
καλά ας ξανάβγαζε την προσφορά και τα λέγαμε τότε..
σε 8 μέρες στις άλλες χώρες τι θα δεις? καλή οργάνωση στις μετακινήσεις και κάτι θα δεις. εδώ αλλοι πάνε για ΣΚ..
Στο Νεπάλ φαντάζομαι κάτι γίνεται....επίσης, αν πάω κατά Συρία-Μαρόκο μεριά, επίσης...θα έβαζα και Ιταλία (Costiera) αλλά συμπίπτουμε πάλι με τους καθολικούς και θα γίνεται φαντάζομαι της πόπης εκεί.

Είναι στα υπόψη η Ιαπωνία, Τόκυο-Κυότο για μια γεύση και πίσω φαντάζομαι...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
gts
Η εποχή και ο χρόνος 10 μέρες σε καλούν στην Συρία άντε και Ιορδανία το πολύ!
άσε να σου λένε για υπερατλαντικά ....πρέπει να σε ποτίσομε λάβδανα για να αντέξεις..
αφού σύντομα φεύγεις έτσι και αλιώς κατα κεί!
και σου χω ένα προγραμματάκι ....:cool:

Traveller

Member
Άστη να λέει Γιώργο... ήπιε κι αυτή πολύ χθες...
Αυτό που λέω παίζει... οκτώ μέρες τις σπας 4+4 ΤΥΟ και ΚΙΧ... μια χαρά βγαίνει θα πάθεις πλάκα... θα πέσεις και πάνω στο χανάμι... άσε τους άλλους να τραγουδάνε...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
gts
Η εποχή και ο χρόνος 10 μέρες σε καλούν στην Συρία άντε και Ιορδανία το πολύ!
άσε να σου λένε για υπερατλαντικά ....πρέπει να σε ποτίσομε λάβδανα για να αντέξεις..
αφού σύντομα φεύγεις έτσι και αλιώς κατα κεί!
και σου χω ένα προγραμματάκι ....:cool:
Εγώ, πάλι, θα συμφωνήσω με τη renata. Όχι γιατί η Ιαπωνία δεν αξίζει, το αντίθετο μάλιστα, αλλά αν πήγαινα κατά 'κει, θά'θελα νά'ναι για ένα μήνα. Δε μ' αρέσουν τα ταξίδια αστραπή σ' έναν τέτοιο προορισμό, άλλο η Ευρώπη ή οι κοντινοί προορισμοί που πας όποτε θες ξανά και ξανά. Με μια βδομάδα μονάχα, σίγουρα ανικανοποίητος θα φύγω.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:playball:

ειμαι χαρούμενη και παίζω κουτουλιές...μέθυσα παλι με τις άτιμες σόδες..
gts οι φίλοι σου θα σε καταστρέψουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δαμασκό είπαμε και λέμε ...
οχι να πας στους βρωμοιάπωνες ...σιγά τα ωά..μόνο η pandora τόχει το κώλλυμα!!:rolleyes:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Άστη να λέει Γιώργο... ήπιε κι αυτή πολύ χθες...
Αυτό που λέω παίζει... οκτώ μέρες τις σπας 4+4 ΤΥΟ και ΚΙΧ... μια χαρά βγαίνει θα πάθεις πλάκα....
εχω και λάβδανο σε γαζοντενεκε!!!
εσύ το χρειάζεσαι σίγουρα αστραπόβροντε!!:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ, πάλι, θα συμφωνήσω με τη renata. Όχι γιατί η Ιαπωνία δεν αξίζει, το αντίθετο μάλιστα, αλλά αν πήγαινα κατά 'κει, θά'θελα νά'ναι για ένα μήνα. Δε μ' αρέσουν τα ταξίδια αστραπή σ' έναν τέτοιο προορισμό, άλλο η Ευρώπη ή οι κοντινοί προορισμοί που πας όποτε θες ξανά και ξανά. Με μια βδομάδα μονάχα, σίγουρα ανικανοποίητος θα φύγω.
Γι αυτό σου λέω...θα πάμε όλοι μαζί :clap:και για πολύ, χανάμι, μεσαιωνική Ιαπωνία και λίγη τζούρα από μεγαλουπόλεις...:D

:playball:

ειμαι χαρούμενη και παίζω κουτουλιές...μέθυσα παλι με τις άτιμες σόδες..
gts οι φίλοι σου θα σε καταστρέψουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δαμασκό είπαμε και λέμε ...
οχι να πας στους βρωμοιάπωνες ...σιγά τα ωά..μόνο η pandora τόχει το κώλλυμα!!:rolleyes:
:bleh::bleh::bleh: δεν είμαι μόνη...έχω κολλήσει κι άλλους :bleh::haha:

Gts φίλε μου καλέ...αν δεν έχεις κόλλημα με την Ιαπωνία, μια χαρά είναι οι μέρες...εξάλλου θα έχεις και τον έμπειρο μαζί ;) οπότε θα ξέρει πού θα κατευθυνθείτε...:)
Αν πάλι έχεις την δική μου πετριά...;) τι να σου πρωτοκάνουν οι 8 μέρες ?:roll:
Για τις ιδέες της Ρενάτας....δεν διαφωνώ...δελεαστικές μου ακούγονται !

Όπως και να΄ναι, παράκληση :γράφετε τις προσφορές για κει, όλοι το φθινόπωρο περιμένουμε...:D :hug:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
GTS το σιγουρο ειναι οτι δεν θα βγαλεις ακρη μιας και τα ταξιδιωτικα γουστα ποικιλουν.
Η εποχη ομως που θα πας,οι μερες που εχεις στη διαθεση σου,και το περιορισμενο οικονομικο αυριο,συντελουν στη Συρια.

Ειμαι σιγουρος οτι αν βρεθεις Πασχα στη Δαμασκο θα περασεις ομορφα.
Ετσι απλα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επειδή τυχαίνει και "μελετάω" για Ιαπωνία αυτή την εποχή, ας παρέμβω.... 8 μέρες μου φαίνονται οριακά λίγο (θα ήθελες 1-2 ακόμα). Ίσως να βγαίνει 3 Τόκυο, 1 Fuji, 2 Kyoto, 1 Nara & 1 είτε Χιροσίμα είτε Τακαγιάμα.
Δεν είναι ΑΝΑΓΚΗ να πετάξεις από διαφορετικά αεροδρόμια, αρκεί να υπολογίσεις σωστά τις μέρες για το JR Railpass (βγαίνει είτε για 7 μέρες είτε για μήνα) γιατί αλλιώς τα τρένα είναι πανάκριβα.

Λογικά σε 2-3 μήνες η LH θα βγάλει προσφορά για την περίοδο που θες, για νας πας και με Α380 σαν άνθρωπος... :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συρια !! Συρια!!
Πολυ σωστη επιλογη! Εχω κανει Πασχα στη Δαμασκο(απο τα ωραιοτερα της ζωης μου )
Με σωστο προγραμματισμο μπορεις πας σχεδον παντου(μην ξεχναμε η χωρα ειναι μεγαλη σε εκταση)

Traveller

Member
Οι οκτώ ημέρες είναι μια χαρά για Ιαπωνία αν πας εκεί που σου λέω και πας έτσι όπως σου λέω... 4 μέρες στο Τόκιο με μια μέρα στο Fuji και 4 μέρες στο Κυότο με μια μέρα στη Νάρα... πας από Τόκιο και φεύγεις από Οσάκα ή το ανάποδο τέλος... μην διανοηθείς
να κάνεις κάτι παραπάνω σε αυτές τις 8 μέρες...

Ερώτηση προς ναυτιλωμένους... πόσο άραγε να κοστίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο κατά Συρία μεριά?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευχαριστα
Απο τοτε που ειχα πρωτοσκεφθει να παω στην Συρια το εισητηριο ηταν λυσσα
Τοτε το 2007 ειχε 280 ευρω!!! Μονο με Syrian
Τωρα απο οτι βλεπω πανε και οι αγαπημενοι σου Τουρκοι μεσω IST
Με μια τυχαια επιλογη ημερομηνιας τον Ιανουαριο(κλαψ, κλαψ μολις συνειδητοποιησα οτι δεν μπορω να παω φετος!!:() η τιμη ανερχεται στα
376 ευρω!!!:shock::shock:
ΛΥΣΣΑΑΑΑΑΑΑ !!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22