• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν ειναι μηνιαιο το οριο. Βαζουμε προωρα λεφτα στην καρτα και το τεντωνουμε οσο μας χρειαζεται.
Το είπαμε αυτό δέκα φορές... Κάνουμε πρόωρη εξόφληση της κάρτας.
Ο άνθρωπος όμως έχει πιστωτικό όριο 1200 €. Πως θα κάνει την ίδια μέρα 2500 € αγορα; Και εξόφληση να κάνει του υπολοίπου την ίδια μέρα δεν θα τον αφήσει να αγοράσει αλλά 1300 €.
Υπάρχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών.
Πρέπει να ανεβάσει και τα δύο όρια από την τράπεζα.
Εγώ τα πήγα στα 4000 € και δεν εχω θέμα.

Δεν είναι μηνιαίο οριο
Είναι μηνιαίο το πιστωτικό όριο. Υπάρχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών που είναι συνήθως μικρότερο από το μηνιαίο πιστωτικό όριο.
"Το ημερήσιο όριο αγορών είναι το ανώτατο ποσό ανά ημέρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές".
Ο άνθρωπος έχει όριο τα 1200 €...

Δεν ισχύει αυτό. Έχω όριο 1000 και πράγματι δεν με άφησε να το ξεπεράσω σε μια συναλλαγή. Κάθε μηνα όμως χαλάω σχεδόν τα τριπλάσια κάνοντας συνέχεια πληρωμή καρτας. Δεν μου έχει "εμφανιστεί" ποτέ κάποιο μηνιαίο όριο.
Δεν μπορείς όμως να κάνεις μία συναλλαγή 3000 € την ίδια μέρα. Απλά ξοφλας τα πρώτα 1000 € για να μπορέσεις να αγοράσεις αλλά 1000 €
Το ίδιο εξηγώ..

gt13

Member
Ποιος σας εγγυατε οτι αν τα κλεισετε μαζι θα κατσετε κ μαζι????αν δε κλεισετε ναυλο με δωρεαν επιλογη θεσης ή να πληρωσετε εξτρα θεση ΔΕΝ θα κατσετε μαζι...εχω κλεισει απειρες φορες 2 εισιτηρια σ ενα μπουκινγκ κ ποτε δε με βαζει διπλα διπλα...αρα τσαμπα σκατε για το θεμα θεσεις
Δεν χρειάζεται να κάτσουμε μαζί. Απλά όταν κλείσεις 2 εισιτήρια (διαδικασία πχ 10 λέπτων ) κ μετά προσπαθήσεις να κλείσεις ακόμα 2 υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην υπάρχουν διαθέσιμα η να είναι σέ πολύ μεγαλύτερη τιμή, η, η, η... Κ μετά δεν υπάρχει ακύρωση. Βρίζεις τήν ατυχία σου

Προφανώς θα εξυπηρετούσε να μπορούσες να κλείσεις τά εισιτήρια όλα μαζί

Περιμένω την απάντηση τούς κ θα σάς ενημερώσω...

tatooine

Member
Νενικήκαμεν! Μου ανέβασαν το όριο στο ποσό που ζήτησα (4500€). Ήταν πειστικό το επιχείρημα για τά εισιτήρια όλης της οικογένειας με μια αγορά
Να αποδώσεις την αύξηση ορίου στην πιστοληπτική σου φερεγγυότητα και όχι στο οικογενειακό επιχείρημα εισιτηρίων για όλο το τσούρμο.
Δεν μασάνε γαρδένιες αυτοί, κοιτάνε μονό νούμερα.

gt13

Member
Να αποδώσεις την αύξηση ορίου στην πιστοληπτική σου φερεγγυότητα και όχι στο οικογενειακό επιχείρημα εισιτηρίων για όλο το τσούρμο.
Δεν μασάνε γαρδένιες αυτοί, κοιτάνε μονό νούμερα.
Δεν έχω κ τίποτα φοβερά νούμερα πάντως... Τί να πω. Καλοδεχουμενο ήταν

maria91

Member
Νενικήκαμεν! Μου ανέβασαν το όριο στο ποσό που ζήτησα (4500€). Ήταν πειστικό το επιχείρημα για τά εισιτήρια όλης της οικογένειας με μια αγορά
Πειστικο ηταν το εισοδημα σου κ η φορολογικη σου δηλωση...τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο...

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Όπως και να έχει δεν ισχύει διότι πόντοι από προωθητικές μπαίνουν κανονικά και προστίθενται.
Καλημέρα. Μπορείτε να βηθήσετε? Το όριο των 20.000 bonus πόντων πίστωσης πως ορίζεται? Από το ύψος της συναλλαγής? Εχω το εξής θέμα: 16-31/12 που είχε προωθητική στους μεγάλος συνεργατες +50% εμένα σε όλες τις συναλλαγές μου πίστωσαν Χ 2 τους πόντους. Οχι Χ 6 ούτε καν Χ4! Η απάντηση της τραπεζας ειναι οτι ειχα περασει το όριο των 20.000. Και ναι, το ειχα περάσει γιατί ειχαν πιστωθει ποντοι από Black Friday Κωτσου Χ 100. Τί νόημα τότε έχουν οι προωθητικές? Εχετε ανάλογη εμπειρία? Να τους θεωρησω χαμενους? Ειναι 3.500, οχι λιγοι... Ευχαριστω

tatooine

Member
Καλημέρα. Μπορείτε να βηθήσετε? Το όριο των 20.000 bonus πόντων πίστωσης πως ορίζεται? Από το ύψος της συναλλαγής? Εχω το εξής θέμα: 16-31/12 που είχε προωθητική στους μεγάλος συνεργατες +50% εμένα σε όλες τις συναλλαγές μου πίστωσαν Χ 2 τους πόντους. Οχι Χ 6 ούτε καν Χ4! Η απάντηση της τραπεζας ειναι οτι ειχα περασει το όριο των 20.000. Και ναι, το ειχα περάσει γιατί ειχαν πιστωθει ποντοι από Black Friday Κωτσου Χ 100. Τί νόημα τότε έχουν οι προωθητικές? Εχετε ανάλογη εμπειρία? Να τους θεωρησω χαμενους? Ειναι 3.500, οχι λιγοι... Ευχαριστω
Εγώ είχα υπερβεί τα 20Κ, συνεχίζουν όμως να μπαίνουν κανονικά οι πόντοι. Κάτι άλλο τρέχει. Μηπως έχει να κάνει με τον τύπο κάρτας; Έχεις πιστωτική; Χρεωστική;

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Εγώ είχα υπερβεί τα 20Κ, συνεχίζουν όμως να μπαίνουν κανονικά οι πόντοι. Κάτι άλλο τρέχει. Μηπως έχει να κάνει με τον τύπο κάρτας; Έχεις πιστωτική; Χρεωστική;
Aegean visa premium έχω. Τί νόημα έχιυν οι προωθητικες αν μπαίνει κόφτης? Μου ζητούν τώρα μειλ.

tatooine

Member
Δεν υπάρχει τέτοιο όριο στην premium.
Υπάρχει ο ορος των 20Κ όπως έχει αναφερθεί κι εδώ άλλα προσωπικά δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ.

Aegean visa premium έχω. Τί νόημα έχιυν οι προωθητικες αν μπαίνει κόφτης? Μου ζητούν τώρα μειλ.
θα έπρεπε να κόψουν εντελώς την συλλογή πόντων για την χρονική περίοδο που έφτασες τα 20Κ και όχι να στους δίνουν μισούς. Κάτι άλλο παίζει.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχει κανείς καταλάβει τι είναι αυτή η ταξιδιωτική ασφάλιση της Aegean bonus visa;
Έχω δει αυτό το κείμενο στο site τους αλλά τίποτα άλλο δεν μπόρεσα να βρω.
«Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς χρέωση, εφόσον αγοράσετε το εισιτήριο με την Aegean Bonus Visa κάρτα σας»

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom