• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βοήθεια για επιλογή προορισμού

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
,

Ερώτηση προς ναυτιλωμένους... πόσο άραγε να κοστίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο κατά Συρία μεριά?
την πρώτη φορά ήταν με air jordanian ήταν ακριβό...γύρω στα 340.
την δεύτερη όμως με την syrian air τσάμπα..170 περίπου...
καλά δεν εχεις πάει?? σου έχω κατι εκπληξουλες εκεί στα μέτρα σου!!:bleh:
οπως για να σε καλοπιάσω,στο aleppo το ξενοδοχείο του φίλου μου habib που έχει την καλύτερη κουζίνα και γλυκα -βλεπε ειχε κανει την εκπομπή ο μαμαλάκης ..
άσε τα γλυκα ...

alexmaths

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ωκεανίας
Για 10 ημέρες Ιαπωνία, πόσα λεφτά θα χρειαζόμασταν κατά μέσο όρο (με φτηνή διαμονή); έχω ακούσει ότι είναι πανάκριβα και μ'έχει αγχώσει.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλά μην φας έχουμε γλαρόσουπα!! Κάτω από 300? δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις...
σε πιστεύω!
δυστυχώς η μόνη που παει κατευθείαν ειναι η syrian.ειδικά τις περιόδους γιορτών κλείνουν τα πρακτορεία πολλές θέσεις για να εξυπηρετηθούν τα γκρούπ..βλέπεις τελευταία ειναι hot προορισμός -κοντινός κλπ...
σε άσχετο χρόνο όμως μπορεί να πετύχεις κελεπουρι ...
εκανα μεγάλη πατάτα ...ναι την δεύτερη φορά ηταν 270 ..πράγματι.αφαίρεσα ένα εκατοστάρικο
( η γλαρόσουπα δεν μ αρέσει):D

GTS

Member
Αφού το κάναμε λίγο Τέξας το θέμα, θα ήθελα να επανέλθω....βασικό για την επιλογή του προορισμού είναι να βγει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα για 8 καθαρές μέρες....στη Συρία και το Μαρόκκο έχω υπόψη μου ένα πρόγραμμα, στην Ιαπωνία με τόσες λίγες μέρες τα έγραψε ο Traveller (Τόκυο, Κυότο και περίχωρά τους), Ινδία μάλλον δε προλαβαίνω να δω τίποτα, Λαός επίσης...

Νεπάλ, που με ενδιαφέρει πολύ, τι πρόγραμμα να ακολουθήσω για 8 μέρες περίπου? Σημειωτέον, πάμε για το πολιτιστικό τρόπον τινά Νεπάλ με ολίγον έως πολύ φύση μέσα, αλλά όχι επί τούτου για trekking στα βουνά....αν υποθέσουμε ότι προσγειωνόμαστε Κατμαντού, τριγυρνάμε εκεί γύρω, πού πάμε μετά χοντρικά?

Ευχαριστώ....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

GTS

Member
Γιώργο δές λίγο αυτό να παρεις μια ιδέα..
:: MidEast Travel - Destination ,Holidays ,Νεπάλ ,Νεπάλ ,Νεπάλ ,Ατομικά ταξίδια ::
δεν εννοώ να ακολουθήσεις αυτο το πρόγραμμα αλλα να το εξετάσεις αφού δεις τους προορισμούς ..και τους χωράει ο χρόνος αυτός το 8ήμερο..πράττεις ανάλογα!!
Ευχαριστώ Ρένα....στα υπόψη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα