Εξ όσων γνωρίζω (πάει πολύς καιρός που το είχα ψάξει), η Λευκορωσία δεν εκδίδει κανενός είδους βίζα στα οδικά της σύνορα. Πρέπει να φτάσεις εκεί με την όποια βίζα ήδη στην κατοχή σου.Μηπως γνωριζει καποιος αμα η Λευκορωσια εκδιδη visa transit στα συνορα για να την διασχισης οδικως;
Απαντάω από μνήμης. Τα έχω πρόσφατα μεν, αλλά τσέκαρε κιόλας.Πληροφοριες για εκδοση Βιζας για την Λευκορωσια ?κάποια βοήθεια?
Εξηγηση "μοντελο"..Απαντάω από μνήμης. Τα έχω πρόσφατα μεν, αλλά τσέκαρε κιόλας.
2 τρόποι για Visa για Έλληνες πολίτες:
- Επίσκεψη με όλα τα δικαιολογητικά στην πρεσβεία της Λευκορωσίας στη Ρώμη (δεν έχει στην Ελλάδα) ή σε κάποιο άλλο Λευκορωσσικό προξενείο, στην τελευταία πρωτεύουσα πριν τα σύνορά τους. Ίσως στη Ρώμη να τα δέχονται και ταχυδρομικά, δεν έχω τσεκάρει. Κόστος, ?50.00 + ότι σου χρεώσουν από το ξενοδοχείο ή όποιος σε κάλεσε για τα Visa support documents.
- Αν μπαίνεις από το αεροδρόμιο του Μινσκ, κανονίζεις για Visa on Arrival να σε περιμένει στο αεροδρόμιο. Κόστος, ?90.00 + ότι σου χρεώσουν για το Visa support και τα κανονίσματα για το visa on arrival (συνήθως ?30).
Όπως νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα, δεν είναι φτηνή υπόθεση....
Το Μουζενίδη τον έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές και εξυπηρετούν καλά. Είναι κι αυτό μια λύση, όμως δυστυχώς δεν κάνει την υπόθεση φθηνότερη...Ή μπορεί να απευθυνθείς σε κάποιο πρακτορείο που ειδικεύεται στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Δοκίμασε τον Μουζενίδη στη Φιλελλήνων.