Λευκορωσία Βιζα για Λευκορωσια

georgi d

Member
Μηνύματα
85
Likes
180
Taver έχεις δίκιο απλώς αργότερα θα γράψω την διαδικασία και πόσο εύκολο είναι να πάμε από την πλευρά της Λιθουανίας.Οι ώρες είναι περίπου ίδιες και προς τις δύο πλευρές.
Και για τον πόλεμο συμφωνώ. Οι πληροφορίες ας υπάρχουν. Μπορεί κάποιος να είναι τώρα στην Μόσχα και να μην βρίσκει οικονομικό εισιτήριο για επιστροφή. Αν μπορούν να το κάνουν μέσω Λευκορωσίας αυτό είναι μια λύση. Έχω ρωτήσει τα παιδιά πόσο εύκολο είναι να γυρίσουμε στην Ευρώπη. Τώρα θα δω τι θα μου απαντήσουν.

Προσωπικά εγώ θα πήγαινα προς Ρωσία γιατί πιο πολύ τους εμπιστεύομαι. Ας περιμένουμε ποτέ θα τελειώσει αυτός ο άδικος πόλεμος.
 
Last edited:

georgi d

Member
Μηνύματα
85
Likes
180
Να γράψω κάτι για το μέλλον η και να διορθώσω κάτι.
1.Από Ρωσία προς Λευκορωσία δεν μπορεί κάποιος να πάει.(όμως αν αλλάξει κάτι θα το μάθουμε από τους Γερμανούς γιατί αυτοί ταξιδεύουν πολύ προς Ρωσία και Λευκορωσία)
2. Οι 10 μέρες είναι για αυτούς που θα μείνουν σε συγγενικά προσωπικά. Για αυτούς που θα μείνουν σε ξενοδοχεία την εγγραφή θα την κάνει το ίδιο το ξενοδοχείο για εμάς .

Για το λεωφορείο από Μινσκ προς Βίλνιους που πάνε πιο γρήγορα είναι από τα σύνορα Byeniakony. Τα λεωφορεία που περνάνε από τα σύνορα Kamenni Ioh καθυστερούν λίγο πάρα πάνω. Αυτά τα δύο σύνορα προς Λιθουανίας είναι ανοιχτά.

Πιο πάνω που σας έγραψα την διαδρομή Μινσκ-Βίλνιους το λεωφορείο είχε περάσει από τα σύνορα Byenyakoni.

30-days visa free, νομίζω κάπου το έχω ξαναβάλει.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.512
Μηνύματα
897.835
Μέλη
39.217
Νεότερο μέλος
Vaggelis19

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom