psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Το μόνο κακό είναι πως εγώ δεν θα την χρειαστώ. Πάλι έφαγα άκυρο από την παρέα.![]()

Ελπίζω να μη σε τραβάνε καμιά Ιταλία πάλι καλοκαιριάτικα...
Το μόνο κακό είναι πως εγώ δεν θα την χρειαστώ. Πάλι έφαγα άκυρο από την παρέα.![]()
Η πλάκα είναι πως μου ακύρωσαν και το καλοκαιρινό road trip στα Βαλκάνια.Αλλαγή παρέας χθες!
Ελπίζω να μη σε τραβάνε καμιά Ιταλία πάλι καλοκαιριάτικα...
Δηλαδή τώρα αυτός είναι ο επίσημος τρόπος για βίζα Κούβας; Ευχαριστώ πολύVisa online για Κούβα στην κάτωθι διεύθυνση:
Welcome | Visas
Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το εκανε έτσι γιατί εγώ δεν το ξέρω.Δηλαδή τώρα αυτός είναι ο επίσημος τρόπος για βίζα Κούβας; Ευχαριστώ πολύ
Η είδηση είναι από το cuba.cu στο κάτωθι link.Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το εκανε έτσι γιατί εγώ δεν το ξέρω.
Χωρίς παρέα δεν πας; θα βρεις εδώ...Visa online για Κούβα στην κάτωθι διεύθυνση:
Welcome | Visas
Άσε να πάμε εμείς τα παιδιά, εσύ είσαι ενήλικας!!Χμ, εμένα δε με αφήνει να βάλω ημερομηνία γέννησης πριν το 2010. Κάνω κάτι λαθος;
Μόνο με διαζύγιο μπορώ.Χωρίς παρέα δεν πας; θα βρεις εδώ...
Εξάλλου όπως λέει και ένας φίλος:Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
σεξοτουρισμός στην Κούβα; ποτέ!!!!!!!!Εξάλλου όπως λέει και ένας φίλος:
Δεν πας με το πεπόνι σου στο Άργος , γιατί να πας στην Κούβα με την γυναίκα σου;