Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

paykopete

Member
Για πες μας και για τα αεροπορικά;
Συνολικό κόστος της εκδρομής;
Αεροπορικά με turkish γύρω στα 900ευρω. Αργήσαμε να τα κλείσουμε. Κόστος ανά ατομο 1200 ευρώ. Σύνολο γύρω στα 2100 το άτομο. 15 ημέρες μέσα όλα τα τουρς με ξεναγούς , μόνο στα marmble δεν είχαμε ξενάγηση.
Μέσα είναι και για visa και οι εσωτερικές πτήσεις με vietnam airlines. Οδηγούς σε όλες τις μετακινήσεις από αεροδρόμιο για ξενοδοχείο κ ανάποδα.
Δεν σκεφτήκαμε γενικά το οικονομικό σε θέμα φαγητού έξω καφέ ποτού μασάζ κτλπ ούτε λεπτό. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.
Μέσα είναι και τα ψώνια που κάναμε που θα έλεγα ότι ήτανε αρκετά. Τα κεραμικά τους είναι φοβερά τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.
Προφανώς αν περιορίσεις έξοδα , κόψεις κρουαζιέρα , μείνεις σε φθηνότερα ξενοδοχεία το νούμερο 1500 ανά άτομο είναι εφικτό!

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ολόκληρη κανονική ιστορία έγραψες βρε θηρίο! Μόνο καμιά φωτογραφία από το ταξίδι σας δεν μας έβαλες να δούμε κ μεις τα μέρη που πήγατε :)

Ευχαριστώ για τις...ευχαριστίες Πάνο, χαίρομαι που βοήθησα κυρίως επειδή ήμουν σίγουρη για το πρακτορείο. 4 πράκτορες δοκίμασα στο ταξίδι μου εγώ, η Ahn και το Sea Travel ήταν στη στρατόσφαιρα σε σχέση με τους άλλους. Επίσης χάρηκαν τόσο πολύ που τους αναφέρουμε στο μεγαλύτερο ελληνικό ταξιδιωτικό φόρουμ όπως της είπα, που είπε ότι τους Έλληνες θα τους δίνει πάντα τις καλύτερες τιμές κ λίγο παραπάνω φροντίδα :)

Επίσης συμφωνώ με τα περισσότερα που είπες, τα ίδια μέρη μας άρεσαν περισσότερο. Δυστυχώς τα αεροπορικά έχουν πάρει την ανηφόρα. Ψάχνουν διάφοροι γνωστοί, κάτω από 1200 δεν παίζει ούτε με σφαίρες. Όλοι περιμένουν προσφορές.

Άντε κ στα επόμενα με υγεία!

marian90

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Πολλές πληροφοριες @paykopete, ευχαριστούμε πολυ!
@AERAS γενικα οι low cost δε μου φαινονται ασφαλεις για ενα τετοιο ταξιδι αλλα ίσως ειναι και η ιδεα μου.
Βασικα εμεις δεν εχουμε προβλημα να ταξιδεψουμε την ημερα των Χριστουγεννων και παντα εκεινη την ημερα ειναι πιο φθηνα τα εισιτηρια αλλα και παλι οχι τοσο φθηνά όσο θα θέλαμε.

Αλλα δε ρωτησα, από θεμα καιρού, ειναι καλή εποχή τελη Δεκεμβρίου αρχες Ιανουαρίου;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολλές πληροφοριες @paykopete, ευχαριστούμε πολυ!
@AERAS γενικα οι low cost δε μου φαινονται ασφαλεις για ενα τετοιο ταξιδι αλλα ίσως ειναι και η ιδεα μου.
Βασικα εμεις δεν εχουμε προβλημα να ταξιδεψουμε την ημερα των Χριστουγεννων και παντα εκεινη την ημερα ειναι πιο φθηνα τα εισιτηρια αλλα και παλι οχι τοσο φθηνά όσο θα θέλαμε.

Αλλα δε ρωτησα, από θεμα καιρού, ειναι καλή εποχή τελη Δεκεμβρίου αρχες Ιανουαρίου;
Και γω αρχές Γενάρη ταξίδεψα. Sapa δεν πήγαμε γι αυτό το λόγο ακριβώς-ήταν ρίσκο.
Στο Ανόι έβρεχε αρκετά αλλά η θερμοκρασία ήταν καλή-αν και είχε πέσει αρκετά πριν πάμε εμείς, ωστόσο τα είδαμε όλα έστω και με βροχή. Μας έκανε το χατήρι στο Χάλογκ κ είχε καλοκαιράκι. Γενικά από το κέντρο και κάτω ήταν κανονικά καλοκαίρι, αλλάξαμε ρούχα και κάναμε μπάνιο σε θάλασσα+πισίνες.

'Οσο για τις αεροπορικές εννοείται πως είναι απολύτως ασφαλείς, οι low cost δεν έχουν σχέση με την ποιότητα των ελέγχων και τον τύπο των αεροσκαφών αλλά κυρίως με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

nikos19811

Member
Καλησπέρα για Βιετνάμ 12 μέρες πως προτείνετε να τις μοιράσω;
Υπάρχει σκέψη να προσγειώθω ανοι και από εκεί να ξεκινήσω για τα υπόλοιπα !!

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
12 μέρες είναι λίγο στρίμωγμα για τόσο μεγάλη χώρα. Αν δεν ψήνεσαι πολύ να πας Χοτσιμινχ πάντως σου βγαίνει άνετα ο βορράς κ το κέντρο που έχουν κ το περισσότερο ζουμί.
Εγώ έμεινα 2 μερες Ανόι, 1 εκδρομή NihBihn, κρουαζιέρα Χαλογκ, μετά Χούε, Banahills, 2 μέρες Χόι Αν, 1 Νταναγκ με μετά νότος.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
12 μέρες είχαμε πάει κ εμείς. Αν θες τσεκαρε την ιστορία μας: Βιετνάμ - Βιετνάμ: Δώδεκα μαγευτικές μέρες

nikos19811

Member
12 μέρες είχαμε πάει κ εμείς. Αν θες τσεκαρε την ιστορία μας: Βιετνάμ - Βιετνάμ: Δώδεκα μαγευτικές μέρες
Σ ευχαριστω θα ρίξω μια μάτια !!

12 μέρες είναι λίγο στρίμωγμα για τόσο μεγάλη χώρα. Αν δεν ψήνεσαι πολύ να πας Χοτσιμινχ πάντως σου βγαίνει άνετα ο βορράς κ το κέντρο που έχουν κ το περισσότερο ζουμί.
Εγώ έμεινα 2 μερες Ανόι, 1 εκδρομή NihBihn, κρουαζιέρα Χαλογκ, μετά Χούε, Banahills, 2 μέρες Χόι Αν, 1 Νταναγκ με μετά νότος.
Κάπως έτσι το βλέπω να καίω το χοτσιμινχ..και να είμαι λίγο πιο άνετος για τα υπόλοιπα να το ευχαριστηθώ χώρις άγχος

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Πότε έχετε σκοπό να πάτε;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κάπως έτσι το βλέπω να καίω το χοτσιμινχ..και να είμαι λίγο πιο άνετος για τα υπόλοιπα να το ευχαριστηθώ χώρις άγχος
Αντιμετωπίζαμε το ίδιο δίλημμα κι έχω να πω ευτυχώς που δε το κάψαμε, μιας και κάθε σημείο σ' αυτή τη χώρα έχει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του. Μόνο για τη στοές των βιετκογκ, το παλάτι, τις πλωτές αγορές κτλ αξίζει ένα διήμερο, έτσι προτιμήσαμε ν' αφήσουμε στην άκρη με βαριά καρδιά το Halong bay. Εκ των πραγμάτων οι μέρες είναι λίγες (εμείς είχαμε λιγότερες) αλλά με σωστό προγραμματισμό προλαβαίνεις να κάνεις πολλά. Δε γίνεται τέτοιο ταξίδι δίχως «άγχος» και συνεχή κίνηση, δε πας κάθε μέρα... Περισσότερα έχω γράψει εδώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom