thanassis33
Member
Για πες μας και για τα αεροπορικά;
Συνολικό κόστος της εκδρομής;
Αεροπορικά με turkish γύρω στα 900ευρω. Αργήσαμε να τα κλείσουμε. Κόστος ανά ατομο 1200 ευρώ. Σύνολο γύρω στα 2100 το άτομο. 15 ημέρες μέσα όλα τα τουρς με ξεναγούς , μόνο στα marmble δεν είχαμε ξενάγηση.Για πες μας και για τα αεροπορικά;
Και γω αρχές Γενάρη ταξίδεψα. Sapa δεν πήγαμε γι αυτό το λόγο ακριβώς-ήταν ρίσκο.Πολλές πληροφοριες @paykopete, ευχαριστούμε πολυ!
@AERAS γενικα οι low cost δε μου φαινονται ασφαλεις για ενα τετοιο ταξιδι αλλα ίσως ειναι και η ιδεα μου.
Βασικα εμεις δεν εχουμε προβλημα να ταξιδεψουμε την ημερα των Χριστουγεννων και παντα εκεινη την ημερα ειναι πιο φθηνα τα εισιτηρια αλλα και παλι οχι τοσο φθηνά όσο θα θέλαμε.
Αλλα δε ρωτησα, από θεμα καιρού, ειναι καλή εποχή τελη Δεκεμβρίου αρχες Ιανουαρίου;
12 μέρες είναι λίγο στρίμωγμα για τόσο μεγάλη χώρα. Αν δεν ψήνεσαι πολύ να πας Χοτσιμινχ πάντως σου βγαίνει άνετα ο βορράς κ το κέντρο που έχουν κ το περισσότερο ζουμί.Καλησπέρα για Βιετνάμ 12 μέρες πως προτείνετε να τις μοιράσω;
Υπάρχει σκέψη να προσγειώθω ανοι και από εκεί να ξεκινήσω για τα υπόλοιπα !!
12 μέρες είχαμε πάει κ εμείς. Αν θες τσεκαρε την ιστορία μας: Βιετνάμ - Βιετνάμ: Δώδεκα μαγευτικές μέρεςΚαλησπέρα για Βιετνάμ 12 μέρες πως προτείνετε να τις μοιράσω;
Σ ευχαριστω θα ρίξω μια μάτια !!12 μέρες είχαμε πάει κ εμείς. Αν θες τσεκαρε την ιστορία μας: Βιετνάμ - Βιετνάμ: Δώδεκα μαγευτικές μέρες
Κάπως έτσι το βλέπω να καίω το χοτσιμινχ..και να είμαι λίγο πιο άνετος για τα υπόλοιπα να το ευχαριστηθώ χώρις άγχος12 μέρες είναι λίγο στρίμωγμα για τόσο μεγάλη χώρα. Αν δεν ψήνεσαι πολύ να πας Χοτσιμινχ πάντως σου βγαίνει άνετα ο βορράς κ το κέντρο που έχουν κ το περισσότερο ζουμί.
Εγώ έμεινα 2 μερες Ανόι, 1 εκδρομή NihBihn, κρουαζιέρα Χαλογκ, μετά Χούε, Banahills, 2 μέρες Χόι Αν, 1 Νταναγκ με μετά νότος.
Πότε έχετε σκοπό να πάτε;Καλησπέρα για Βιετνάμ 12 μέρες πως προτείνετε να τις μοιράσω;
Καλησπέρα για το επόμενο καλοκαίρι λέμε ..είναι νωρίς ακόμα αλλά σιγά σιγά πρέπει να έχουμε πληροφορίες και στο τέλος να δούμε τι θα κάνουμε απ όλα..Πότε έχετε σκοπό να πάτε;
Αντιμετωπίζαμε το ίδιο δίλημμα κι έχω να πω ευτυχώς που δε το κάψαμε, μιας και κάθε σημείο σ' αυτή τη χώρα έχει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του. Μόνο για τη στοές των βιετκογκ, το παλάτι, τις πλωτές αγορές κτλ αξίζει ένα διήμερο, έτσι προτιμήσαμε ν' αφήσουμε στην άκρη με βαριά καρδιά το Halong bay. Εκ των πραγμάτων οι μέρες είναι λίγες (εμείς είχαμε λιγότερες) αλλά με σωστό προγραμματισμό προλαβαίνεις να κάνεις πολλά. Δε γίνεται τέτοιο ταξίδι δίχως «άγχος» και συνεχή κίνηση, δε πας κάθε μέρα... Περισσότερα έχω γράψει εδώ.Κάπως έτσι το βλέπω να καίω το χοτσιμινχ..και να είμαι λίγο πιο άνετος για τα υπόλοιπα να το ευχαριστηθώ χώρις άγχος