psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Εγώ πάλι συμφωνώ με αυτό το σενάριο. Εφόσον φτάσεις πρωί στη Da Nang, σε παίρνει να κάνεις μια στάση στα Marble mountains για μια ώρα και να είσαι νωρίς το μεσημεράκι στο Hoi An. Δεύτερη στάση δε θα έβαζα.10/7: Πρωινή άφηξη Da Nang και επίσκεψη Marble mountains, monkey mountain και ότι άλλο προλαμβαίνω
Εδώ θα συμφωνήσω με @poised .Κι εγώ με τα τωρινά μου δεδομένα δε θα έδινα τόσο πολύ χρόνο σ' αυτό το υπερ-τουριστικό αξιοθέατο, ίσως μάλιστα αν πήγανα τώρα στη χώρα να μη το είχα σαν προτεραιότητα. Και προ τετραετίας βέβαια δεν αφιερώσαμε (ευτυχώς) ολόκληρη τη μέρα σ' αυτό.12/7: Ολοήμερη Ba Na Hills - Golden Bridge
Που θέλω να καταλήξω;
Μη θεωρείς ότι χρειάζεται ν' αφιερώσεις ολοήμερη εκεί. Για παράδειγμα μπορείς να πας το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο MySon και μετά στη γέφυρα που οκ, είναι ωραία φάση για λίγη ώρα. Επίσης μπορείς να βάλεις στην επιστροφή το απόγευμα και την παραλία An Bang, καταλήγοντας και πάλι στο Hoi An το βραδάκι. Έτσι γεμίζει πολύ καλύτερα η μέρα κατά τη γνώμη μου.
Σ' αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω, παρά μόνο να σου προτείνω να εμπιστευτείς την κρίση σου και τις προτεραιότητες σου. Θα θυσιάσεις μια μέρα απ' τη Sapa, το Halong Bay ή από κάπου αλλού; Θα βγάλεις άλλο πρόγραμμα; Δε ξέρω, είναι δύσκολη επιλογή όταν έχεις λίγες μέρες σε μια τόσο όμορφη κι ενδιαφέρουσα χώρα.@psilos3 Οι μέρες στο Hanoi είναι όντως λίγες αλλά αξίζει να θυσιάσω την Σάπα για άλλη μία μέρα στο Hanoi;
Το Ανόι σε πολλούς μπορεί να μη λέει τίποτα, ωστόσο προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, τη βρήκα τρομερά αυθεντική πόλη.