Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
World nomads
Δε γίνεται εκεί εδώ και 3χρ αν δε κάνω λάθος, για κατοίκους Ελλάδας πάντα.World nomads
Κατά πάσα πιθανότητα ha giang και οι καταρράκτες ban gioc που είναι στα σύνορα μισοί μισοί με Κίνα.Όταν τελείωνε το ταξίδι , ένας ντόπιος μας είπε για ένα μέρος παραδοσιακό σαν την Sapa αλλά όχι τόσο τουριστικό, δεν έχω συγκρατήσει το ονομα, όμως θυμάμαι ότι ήταν βορειοανατολικά στα σύνορα με Κίνα, ίσως αν ψάξεις βρεις πληροφορίες
Στο halong bay Σκέφτομαι να κάνω 2 διανυκτερεύσεις με το καραβάκι, αλλά είναι αρκετά τα χρήματα. Ημερήσια θεωρώ ότι είμαι σκότωμα από το Hanoi κάτι δεν ξέρω πόσα προλαβαίνεις να δεις. Εσύ εκ των υστέρων γιατί θα την επέλεγες?Halong bay είχαμε επιλεξει την κρουαζιέρα με διανυκτέρευση , εκ των υστέρων θα προτιμούσα ημερήσια ή το υδροπλάνο.
Δυστυχώς δεν δέχεται Έλληνες υπηκόουςWorld nomads
θα κοιτάξω αυτή ευχαριστώ.Globelink
Για υδροπλάνο κάποιες πληροφορίες:Στο halong bay Σκέφτομαι να κάνω 2 διανυκτερεύσεις με το καραβάκι, αλλά είναι αρκετά τα χρήματα. Ημερήσια θεωρώ ότι είμαι σκότωμα από το Hanoi κάτι δεν ξέρω πόσα προλαβαίνεις να δεις. Εσύ εκ των υστέρων γιατί θα την επέλεγες?
Επίσης για υδροπλάνο δεν έχω βρει τίποτα. Έχει κάποιο site?
Επειδή κι εμενα με ενδιαφέρει θυμάσαι περίπου κοντά σε ποια περιοχή ανατολικά? Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Όχι. πολλοί είναι πολύ πιο ανατολικά. είναι και ο λόγος που έχουν μικρή επισκεψιμοτητα.