Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

nikos19811

Member
Μεινε Χοι Αν οπως ειπανε και παραπανω τουλαχιστον 2 βραδια και αν σε παιρνει μεινε και Χουε ενα βραδυ για να δεις την επομενη την Imperial.

Εγω απο Χο Τσι Μιν πεταξα για Χουε εμεινα ενα βραδυ πηγα μετα 2 βραδια Ντα Νανγκ και 2 βραδια Χοι Αν και πεταξα απο Ντα Ναγκ για Ανοι κ Βορρα!
Ντα Ναγκ - Χοι Αν με αμαξι ειναι 1 ωρα μαξ ενω Χουε προς Ντα Ναγκ ειναι 2-3 ωρες. Οποτε αν θες να δεις Imperial απο Ντα Ναγκ ειναι σκοτωμα! Οχι μονο το 2-3 ωρες πηγαινε και το 2-3 ωρες ελα για ημερησια αλλα εκεινη η ξεναγηση ειναι ολοκληρη μερα με πολυ περπατημα! Θα δεις Imperial City Hue, Forbidden Hue , Thien Mu Pagoda (απο τις πιο ομορφες Παγοδες κατ'εμε) και αν μπορεσεις πηγαινε και Mausoleum of Emperor Khai Dinh και Mausoleum of Emperor Minh Mang!

Μετα αφου ημουνα Χοι Αν για να πεταξω Ανοι πηγα αεροδρομιο Ντα Ναγκ (1 ωριτσα) και ολα καλα!
Στο Κεντρο εχει 2 αεροδρομια. Χουε κ Ντα Νανγκ. Εγω τα επωφεληθηκα για να αποφυγω ασκοπες μετακινησεις!
Κάπως έτσι σκέφτομαι να κινηθώ αλλά θα κάψω την Χο τσιν μιν ,θα ειναι κουραστικό πολύ να τα κάνω όλα σε 12 μέρες

paykopete

Member
Κάπως έτσι σκέφτομαι να κινηθώ αλλά θα κάψω την Χο τσιν μιν ,θα ειναι κουραστικό πολύ να τα κάνω όλα σε 12 μέρες

Κατι πρεπει να καψεις και εγω θα σου ελεγα τον Νοτο για να αποφυγεις κ αλλο ενα αεροπορικο και να τρεχεις σαν παλαβος 12 μερες. Παρ' ολα αυτα η εκδρομη στον Μεκονγκ και οι Στοες των Βιετκονγκ ειναι πολυ ωραιες εικονες κ εμπειριες και μπορεις να τα κανεις στο μελλον οταν με το καλο πας Ινδοκινα οπου μπορεις να πεταχτεις 2 μερουλες Χο Τσι Μιν!

nikos19811

Member
Κατι πρεπει να καψεις και εγω θα σου ελεγα τον Νοτο για να αποφυγεις κ αλλο ενα αεροπορικο και να τρεχεις σαν παλαβος 12 μερες. Παρ' ολα αυτα η εκδρομη στον Μεκονγκ και οι Στοες των Βιετκονγκ ειναι πολυ ωραιες εικονες κ εμπειριες και μπορεις να τα κανεις στο μελλον οταν με το καλο πας Ινδοκινα οπου μπορεις να πεταχτεις 2 μερουλες Χο Τσι Μιν!
Αυτή είναι καλύτερη ιδέα να κάψω το νότο να δω ότι δω ήρεμα και χαλαρά!!

mers

Member
Παιδιά καλησπέρα, για ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι που θα κανω Βιετνάμ και Πουκετ έχει να μου προτείνει κάποιος?

christinaxd

New Member
Παιδιάαααα Kαλησπέρα,
Για να κάνω είσοδο στην Χώρα χρειάζομαι και εισητήρια επιστροφής !?????

Taksidiwtis

Member
Χρειάζεται οπωσδήποτε για να βγάλεις visa το εισιτήριο επιστροφής
Για την Βιζα δεν χρειαζετε εισιτηριο επιστροφης αλλα στο αεροδρομιο αναχωρησεις μπορει να σου ζητησει η αεροπορικη (αναλογως την διαθεση του υπαλληλου στο γκισε) καλου κακου να εχεις ενα αποδεικτικο οτι θα βγεις απο την χωρα μπορεις αν θες να βγαλεις ενα εισιτηριο λεοφωρειου πχ Χο τσι μινχ -πνομ πενχ η ενα φτηνο αεροπορικο για διπλανη χωρα το οποιο το χρησιμοποιεις η το πετας.
Η
Καλημέρα,
αρα μπορώ απλά να κλείσω one way?
Μπορεις να κλεισεις one way αλλα βγαλε και ενα ειςιτηριο πχ Χο τσι Μονχ -Πνομ Πενχ με λεωφορειο ως αποδεικτικο οτι θα βγεις απο την χωρα σε περιπτωση που στο ζητησει η αεροπορικη στο Βενιζελος

poised

Member
Καλημέρα,
αρα μπορώ απλά να κλείσω one way?
Πηγαίνω στη χώρα σχεδόν 10 χρόνια, 90% one way, έχω μπει οδικώς και αεροπορικώς με διάφορες βίζες και δεν έχει ζητηθεί ποτέ από κανέναν εισιτήριο επιστροφής ούτε υπάρχει τέτοια υποχρέωση απ' όσο γνωρίζω κάπου.

Ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh