Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Να 'ρθω κι εγώ, καλέ κυρίες??? Θα αναλάβω να πλημμυρίζω το ρυζοχώραφο και να βγάζω βόλτα τη Φανούλα!!!
Να 'ρθω κι εγώ, καλέ κυρίες??? Θα αναλάβω να πλημμυρίζω το ρυζοχώραφο και να βγάζω βόλτα τη Φανούλα!!!
Μπράβο παιδιά, πολύ καλά και σωστά τα λέτε! Είναι σαν να βρίσκομαι εκεί, ξανά για τρίτη φορά. Χαίρομαι που περάσατε καλά και χαίρομαι που τα πράγματα δεν άλλαξαν απ'ότι τα θυμάμαι πριν 3 χρόνια (είχα έναν φόβο για γρήγορη "τουριστικοποίηση" με τους ρυθμούς που τρέχουν εκεί...).Στην Ρενατα εδωσαν να κουβαλησει ενα τετοιο ξυλο με ολη την πραματεια και μεσα σε λιγη ωρα κοντευε να τα ξεπουληση ολα.
Ειχε βαλει προσφορα "οτι παρεις 10000 ντογκ"
Δοκιμασαμε ολες τις μπυρες και μπυρα xoi και saigon και tiger κλπ.
Δοκιμασαμε και κρασακι υπεροχο Νταλατ στην υγεια του elgeo2 και του mpiftex.
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειδαμε και παρασταση water puppets στο Ανοι που ηταν κατι πρωτοτυπο για μας.
Το Ανοι μας εκλεψε την καρδια,παρολο που ειναι μεγαλουπολη εχει πολυ ωραιες και γραφικες εικονες αλλης εποχης.
Μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την Σαιγκον(Χο Τσι Μινχ)
Ψωνισαμε απο τις αγορες του στην παληα πολη και πηγαμε και σε μια σκεπαστη που ψωνιζουν οι ντοπιοι.Η νυχτερινη αγορα γινοταν ακριβως εξω απο το ξενοδοχειο μας και ηταν η πρωτη που ειδαμε οταν φτασαμε στο Ανοι.
H λιμνη Χουαν Κιεμ με τα ασημενια γαληνια νερα της ειναι ακρως ειδυλιακη και πανεμορφη,στα παγκακια γυρω-γυρω καθεται πληθος κοσμου και απολαμβανει τη γαληνη της και την ομορφια της.(πολλα ζευγαρακια,παιδακια και ηλικιωμενοι).
Στο Ανοι ειχαμε 4 διανυκτερευσεις και η μια εξ`αυτων ηταν στο μαγευτικο Halong Bay.
Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι απο την κρουαζιερα αυτη οχι μονο απο το μαγικο τοπιο του Halong αλλα και απο το πλοιο που καναμε την κρουαζιερα,λεγοταν victory.
Οπως ξαναεγραψα ο κολπος του Halong Bay ειναι μαγευτικος...γαλαζοπρασινα νερα που ξεφυτρωνουν απο μεσα περιπου 3000 βραχοι.
Στο ολο σκηνικο προσθεστε και ενα ψαροχωρι πανω σε πασσαλους....ολα αυτα θα σας κανουν να παραμιλατε απο τη μοναδικοτητα και την ομορφια του τοπιου.
Πηγαμε και σε μια σπηλια πολυ εντυπωσιακη και τεραστια που σε μερικα σημεια φωτιζοταν απο χρωματιστα φωτα....θα μπορουσε ανετα να ειναι σκηνικο απο την ταινια ο πολεμος των αστρων.
ευχαριστούμε πολύ baba ειμαι σίγουρη οτι περάσατε τέλεια και σείς ...από το στύλ και το ύφος του elgeo έχω καταλάβει οτι η σύνθεση της παρέας θα ήταν άπαιχτη..Go on!
Αααα! Εισαι φιλος και του ιδιου φυραματος με τον Elgeo2! Τι καλα! Ειμαι βεβαιη οτι δε σας εμεινε παγοδα για επομενη φορα να δειτε!Το ίδιο δρομολόγιο με σας κάναμε την πρώτη φορά μαζί με τον elgeo2 (φαντάζομαι απ'αυτόν πήρατε στοιχεία και υποδείξεις) και το ταξείδι μας έχει μείνει αξέχαστο. Βέβαια, τότε δεν είμαστε μέλη για να γράψουμε, οπότε το κάνετε εσείς τώρα για όλους!
τι εννοείς... φυράματος, Ερση?Αααα! Εισαι φιλος και του ιδιου φυραματος με τον Elgeo2! Τι καλα! Ειμαι βεβαιη οτι δε σας εμεινε παγοδα για επομενη φορα να δειτε!
Ε ναι εννοουσα του ιδιου ταξιδιωτικου φυραματος! Που αγχωνεται που δεν ειδα την υπ'αριθμος 4.9857 παγοδα με τον ξαπλωμενο βουδα!τι εννοείς... φυράματος, Ερση?
Σημασία έχει, για τα ταξείδια μιλάω, να "μιλάς την ίδια γλώσσα" με την παρέα και σ'αυτό ταιριάξαμε με τον Γιώργο - φαντάζομαι και συ αυτο εννοείς - αν και, εγώ δεν είμαι τόσο υπερκινητικός... θέλω λίγο και το "χαλαράααα" το Σαλονικιώτικο πότε-πότε...
Θα φταρνίζεται... σίγουρα!Ε ναι εννοουσα του ιδιου ταξιδιωτικου φυραματος! Που αγχωνεται που δεν ειδα την υπ'αριθμος 4.9857 παγοδα με τον ξαπλωμενο βουδα!
(Που εισαι Γιωργο; σε κουτσομπολευουμε!)