• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιετνάμ Καμπότζη Βιετνάμ - Καμπότζη

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Συμπαθητικό το Hue, με καλό φαγητό και εντυπωσιακή παλιά πόλη αλλά σαν το Hoi An δεν είναι.. άντε, πάμε παρακάτω!! :D
mpiftex και σένα σου έκλεψε την καρδιά το Hoi An, βλέπω!!
Μα πραγματικά ήταν η πιο όμορφη μικρή πόλη του vietnam...

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
mpiftex και σένα σου έκλεψε την καρδιά το Hoi An, βλέπω!!
Μα πραγματικά ήταν η πιο όμορφη μικρή πόλη του vietnam...
Εμ, δύσκολο είναι να σου κλέψει την καρδιά; Αν και το είδα και σε περίεργη φάση... πλημμυρισμένο, φαινόμενο καθόλου μα καθόλου σπάνιο.. Θα βάλω καμιά φώτο κάποια στιγμή, με το νερό να έχει ανέβει τόσο πολύ στο λιμανάκι που οι βάρκες έχουν βγει στο δρόμο, ενώ στον πρώτο δρόμο, δίπλα στο νερό πήγαινες μόνο με βάρκα!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
....

Aντε θα φτάσομε επιτέλους σήμερα στο πανέμορφο Hoi An??[/quote]

Καλημέρα Renata,

Οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι απο την "China Beach" κάτω απ'τα Marble mountains? Σταματήσατε εκεί για καφέ?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
....

Οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι απο την "China Beach" κάτω απ'τα Marble mountains? Σταματήσατε εκεί για καφέ?
ακριβώς baba σε βρίσκω ενήμερο!! καλά ήταν αλλα εγώ τις θάλασσες της ασίας δεν τις πάω!! για καφεδάκι οκ!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ακριβώς baba σε βρίσκω ενήμερο!! καλά ήταν αλλα εγώ τις θάλασσες της ασίας δεν τις πάω!! για καφεδάκι οκ!!
Δεν μπορώ να την ξεχάσω γιατί σ'αυτήν την παραλία με "κλέψανε" με πολύ έξυπνο τρόπο 2 γύφτισσες. Ανταλλάξανε ένα χαρτονόμισμα 20 ευρώ δίνοντας μου - υποτίθεται - 10 κέρματα των 2. Τα 2 απ'αυτά, όμως, ήταν κέρματα των 10 Baht (Ταυλάνδης). Ωσπου ν'αντιληφθώ τι έγινε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Εμεινε όμως πίσω το ένα απο τα μικρά της και μέσω αυτού την ανάγκασα να εμφανιστεί. Τελικά, πήρε πίσω τα 2 κέρματα και μού'δωσε 3 μονά, δεν είχε άλλα. Άντε, χαλάλι τον κόπο σου, της είπα, πάρε ένα κρουασάν για το παιδί! :D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Renata-xene , το αποτελεσμα της συνεργασιας σας ειναι μια εκπληκτικη ιστορια με πανεμορφες φωτο - αυτες απο το Χαλονγκ Μπει με σκοτωσαν :clap: Τι ομορφο ταξιδι! Πρασινισα απο τη ζηλεια μου :D Δωστε κι αλλες πληροφοριες :clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
go2 σε ευχαριστουμε πολύ,χαίρομαι που σου αρέσει,οι επόμενες φωτό και πληροφορίες είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ...μην σκάς σε λίγο θα βρεθείς και εσύ σε γή του φωτός!!:lol:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Renata-xene , το αποτελεσμα της συνεργασιας σας ειναι μια εκπληκτικη ιστορια με πανεμορφες φωτο - αυτες απο το Χαλονγκ Μπει με σκοτωσαν :clap: Τι ομορφο ταξιδι! Πρασινισα απο τη ζηλεια μου :D Δωστε κι αλλες πληροφοριες :clap:
Ευχαριστουμε πολυ go2dbeach.Ποτε ειπαμε πας Ταιλανδη?
Να ξερω...για να παραμεινω ψυχραιμος :harakiri:

Last edited by a moderator:

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
καλως ηρθες και εσυ xenos..χαιρομαι που περασατε υπεροχα και περιμενουμε με αγωνια νεα απο ...την πατριδα..

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
http://img223.imageshack.us/i/dsc01595u.jpg/ aimg223.imageshack.us_img223_6225_dsc01595u.jpg

αφιερωμενη σε ολους τους ερωτευμενους με το βιετναμ .
ηταν η πρωτη μου φωτογραφια στο HANOI.
ερση ακομη εδω εισαι ??????????????

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
καλως ηρθες και εσυ xenos.πιστευω οτι ειστε ακομη ..εκει στην ινδοκινα ..χαιρομαι που περασατε υπεροχα και περιμενουμε με αγωνια νεα απο ...την πατριδα..
Μακαρι ναμαστε ακομα εκει...
ELGEO2 αν φτερνιστικες καποια στιγμη ηταν τοτε που πιναμε κρασακι DALAT στην υγεια σου και σε σκεφτομαστε.
Ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροφοριες που μας εδωσες πριν φυγουμε.
Περασαμε υπεροχα στην Ινδοκινα,αν και κουραστηκαμε γιατι ειχαμε συνεχεις μετακινησεις
αλλα χαλαλι ηταν υπεροχο και αξεχαστο ταξιδι.:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα