• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Βερολίνο + ??? τί να διαλέξω??

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Άλλωστε, για την Πολωνία έχει πολύ φθηνά αεροπορικά. Η Malev σου δίνει Βαρσοβία για 160.
τί , πώς, πού πότε , από πού ???????????????????????????:shock:
να κλεισω τωωωωωωωωωωωωωωωωωρααααααααα:shock::shock::shock:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
πολύ ευχαρίστως να σου πει αλλά σε άλλο θέμα :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

kabamarou

Member
Ναι είναι αλήθεια villi ότι υπάρχουν κάποια στάνταρ για κάποια πράγματα εδώ μέσα στο forum από πολλά μέλη και πάμε πολλές φορές να τα επιβάλουμε και στους άλλους.Δεν νομίζω βέβαια αυτό να γίνεται κακοπροαίρετα μιας και είναι στα πλαίσια της βοήθειας.Προσπαθούν να βοηθήσουν δηλαδή όλοι τον άλλο να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα εκεί που θα πάει.
Θέλει λίγο προσοχή ίσως στον τρόπο που γράφουμε,γιατί τα κριτήρια για να περάσει κάποιος καλά κάπου είναι κάτι το μεταβλητό από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα.

villi

Member
Ναι είναι αλήθεια villi ότι υπάρχουν κάποια στάνταρ για κάποια πράγματα εδώ μέσα στο forum από πολλά μέλη και πάμε πολλές φορές να τα επιβάλουμε και στους άλλους.Δεν νομίζω βέβαια αυτό να γίνεται κακοπροαίρετα μιας και είναι στα πλαίσια της βοήθειας.Προσπαθούν να βοηθήσουν δηλαδή όλοι τον άλλο να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα εκεί που θα πάει.
Θέλει λίγο προσοχή ίσως στον τρόπο που γράφουμε,γιατί τα κριτήρια για να περάσει κάποιος καλά κάπου είναι κάτι το μεταβλητό από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα.
Με κάλυψες απόλυτα!!!Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.Εάν είναι καλοπροαίρετα τότε καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις αρκεί να μην είναι επικριτικές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom