fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Κ εγω θα σου προτεινα να μεινεις Βερολινο, αλλα αν θες οπωσδηποτε να πας κ καπου αλλου, νομιζω οχι Βαρσοβια.. Δρεσδη ή Αμβουργο καλυτερα..
Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Καποιο link? Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι, και με ενδιαφερει.Off topic: Αρκετές πόλεις της Βόρειας Ιταλίας χρηματοδοτούν πλήρως προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας στη χώρα που θέλεις, με έμφαση στη Γερμανία! Δλδ αν μένεις πάνω από 3 χρόνια στην ιταλική πόλη, δικαιούσαι να σου πληρώσουν από κάποιες βδομάδες έως κάποιους μήνες σε γερμανική πόλη για να κάνεις μαθήματα γερμανικής. Θα μου πείτε και off topic και off συνειρμού, αλλά επηρρεάστηκα από το σχόλιο του maltakia για αρκετές μέρες στο Βερολίνο
6 μερες 5 νυχτες ειναι5 μέρες δηλαδή 4 βράδια στο Βερολίνο το πολύ να πας Πότσδαμ που φυσικά αξίζει αλλά θα χάσεις τουλάχιστον μισή μέρα. Για Δρέσδη δεν το συζητώ πανέμορφη μεν αλλά θα χάσεις όλη την μέρα. Έχεις στην ουσία 3 ολόκληρες μέρες που σίγουρα δεν φτάνουν για να δεις το Βερολίνο. Σε τελική ανάλυση δική σου είναι η επιλογή εμείς απλά λέμε.
Βασικα εγω παω να δω εναν ΚωσταSorry δεν το πρόσεξα. Εγώ πέρσι είχα πάει 7 βράδια με μια ημερήσια στη Δρέσδη με τρένο και στο Πότσδαμ επίσης και όλα τα άλλα στο Βερολίνο αλλά πολύ τρέξιμο...Εξαρτάται από το τι θέλει να δεί ο καθένας.....
????Μας βλέπω να κάνουμε μόνες μας Πάσχα.