Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Ευτυχια καλημερα.. τι εννοεις θα παρεις 48 αωρες καρτες??? (μημπως δεν σου χρειάζονται?) Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει λιγο... Θα πας Βενετία οκ? Που ειναι το ξενοδοχειο που θα μένεις.. ? θα καθησεις 2 ή 3 μερες..?? Πριν 2 εβδομαδες ημουν Βενετία.. Εμενα στο ΤΡΕΒΙΖΟ με το τραινο 3 ευρώ πηγαμε Βενετία . Την πρωτη μερα ποδαροδρομο...12 ωρες.. και την Δευτερη μερα.. μια δωδεκαωρη καρτα για βαπορετα 18 ευρώ... Αυτα ειναι.!! την 48 ωρη που λες μημπως δεν την Χρειάζεσε??ευχαριστώ για τις απαντήσεις , αποφάσισα πως θα πρέπει να πάρω τις 48ωρες κάρτες για 3,5 μέρες στην Βενετία.(στη συνέχεια περπάτημα)
Σχετικά με το φαγητό , αν μπορούν ας προτείνουν και εδώ οι ειδικοί 2-3 εστιατόρια για κουζίνα του Βένετο(δυσκολεύομαι με την αναζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων στο καινούριο σαιτ).
Μην με κράξετε -(συνοδεύω 13χρονο και 9χρονο -αγόρια) - είναι ιεροσυλία να αφιερώσω μισή μέρα στην Aqualandia στο Lido ? ή απλά δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα? έχει κανείς εμπειρία?
Τέλος , την ημέρα της επιστροφής μας, φεύγοντας απο Βενετία (αναχωρούμε απο Μιλάνο )-μετά απο 10ημερο στην Β.Ιταλία και επειδή πετάμε αργά το απόγευμα τι προτείνετε για στάση μερικών ωρών? Η Padua είναι καλή επιλογή για λίγες μόνο ώρες?
Τhanks!
Εγώ πάντως 3 φορά στην Ιταλία δεν καταφερα να ανακαλυψω την καλή Ιταλική κουζίνα ...ισως βεβαια να ειμαι λίγο δύσκολη λόγω δουλειάς... Εχουν μαγειρεψει Ιταλοι στο μαγαζι μου καταπληκτικά..!! ..αλλα στην Ιταλία ακομη δεν ανακάλυψα το καλό φαγητό... περα απο Παστα Πιτσα και σαλατα.. και με οποιο τροπο ειναι φτιαγμενα...ειναι νοστιμα...αλλα ειναι τα ιδια...σαν να λενε χοιρινο λεμονατο..κοκινιστο.μπεκρη μεζε..με πατατες..με κολοκυθια...κλπ. Η Παντοβα ειναι ομορφη πολη! αν πας για φαγητό βρες το MADRILO εννοείτε παλι πάστα-Πιτσα... αλλα καλό Εμεις ρωτησαμε ντοπιους και μας το σύστησαν.. ΑΑ το LIDO.. ομορφο νησι.. μπροστα στο λιμανι και σε εκταση 2 -3 τετραγωνα εχει μια αγορα με πολλα μαγαζια κυρίως για φαγητο..πιο μεσα δρομους με ομορφα σπιτια..πρασινο..καναλια ( αν εχεις παει Πριγκηπονησια κατι θα σου θυμίσει..