Traveller
Member
Ισως και ενα πιο συγκεκριμένο εστιατόριο Ονομα/Διευθυνση για να φωτήσετε και μενα την αδαή.. Εγώ απλώς ειπα την γνωμη μου και την εμπειρια μου ως ταξιδιώτης.
Αγαπητή μου ειλικρινά με έχεις μπερδέψει... στην αρχή μας λες ότι θέλεις συγκεκριμένα εστιατόρια με διευθύνσεις για καλό φαγητό στην Βενετία και μετά αφού σου γράφω καμιά δεκαριά το παίζεις θιγμένη και μας λες ότι δεν ζήτησες καμιά πληροφορία...Ευχαριστώ για το χρονο που διαθεσατε για μενα...αλλα δεν ζητησα καμμια πληροφορία.....δεν ξερω πως εχει προκειψει ολος αυτος ο διαλογος....
Όσο για το πως ξεκίνησε το όλο θέμα με χαρά να στο εξηγήσω... ρώτησε μια φίλη για το φαγητό στην Βενετία κι εσύ το απαξίωσες λέγοντας ότι είναι μέτριο, τονίζοντας μάλιστα ότι λόγω δουλειάς είσαι ιδιαίτερα απαιτητική... είπες την γνώμη σου και την τεκμηρίωσες μιλώντας μας για πίτσες και φασόν μακαρονάδες... εγώ λοιπόν σου απάντησα ότι το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν ξέρεις να φας και όχι ότι η Βενετία δεν έχει καλό φαγητό και σου παρέθεσα μερικά εστιατόρια όπου μπορείς να απολαύσεις πραγματικά υπέροχο φαγητό, ενώ ο samion έβαλε μερικά χαρακτηριστικά πιάτα της Βενετσιάνικης κουζίνας... αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι η Βενετία δεν έχει καλό φαγητό κανένα πρόβλημα... κι εγώ αν αρχίσω και λέω ότι η Ιρίνα Σέικ έχει τα χάλια της εκφράζω την προσωπική μου γνώμη, αλλά ο κόσμος μάλλον θα με πάρει στο ψιλό...