• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

pantelis08

Member
Καλησπερα παιδια. Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτιρια απο 23.12.17 εως 27.12.17 για βενετια. Το παιρνουμε απο την αρχη. Σκοπος του ταξιδιου ειναι για να κανω προταση γαμου στο κοριτσι μου, το προβλημα ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τη βενετια οποταν δεν μπορω να ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να κανω αυτα που θελω. Σκεφτηκα να κανω την προταση μεσα στην γονδολα κατα τη δυση του ηλιου. Θελω ομως να βιντεοσκοπησω την προταση και δεν ξερω αν ο οδηγος της γονδολας ειναι διαθετημενος να τα καταγραψει. Η τιμες της γονδολας? Και ωρα?Αν εχετε καμια ιδεα για το πως, τι , που ειναι καλοδεχουμενη. Επισης καμια προταση για εστιατοριο για το βραδυ μετα τη προταση. Αν ειναι για να παω καπου αλλου μονοημερη με τρενο. Που μου συστυνετε να παω? Ευχαριστω πολυ

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλησπέρα. Φαντάζομαι ότι θες κάτι σπέσιαλ για την πρόταση γάμου και δεν νομίζω ότι ο γονδολιλερης θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Αυτό που μπορείς να κανεις είναι να κλείσεις ένα πιο premium πακέτο που θα έχετε κι έναν ακόμα στην γόνδολα ο οποίος θα τραγουδάει. Ίσως εκείνος να μπορεί να βιντεοσκοπήσει κάτι. Φαντάζομαι δεν θα είναι η πρώτη του φορά.Μπορείς να ψαχτείς ώστε να κλείσεις αυτό που θες μέσω ίντερνετ και στα special requests να τους πεις τι θες και να σου πουν αν μπορούν. Τιμές 80-100 η βόλτα με γόνδολα. Με τραγουδιστή φαντάζομαι ότι θα πηγαίνει 150-160. Βέβαια αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή που θα αποτυπωθεί έτσι κι αλλιώς στο μυαλό σας οπότε ίσως το άγχος του να το οργανώσεις όλο αυτό ή το να προσπαθείς να δεις αν καταγράφονται σε κάνει να χάσεις την εμπειρία.Για φαγητό δεν μπορώ να σε βοηθήσω τα μαγαζιά που δειπνήσαμε ήταν πιο low budget και όχι για αυτή την περίσταση.Στις 4 μέρες που έχετε νομίζω το να το πάτε χαλαρά και να βολτάρετε στην Βενετια και να επισκεπτείτε τα νησιά Burano-Murano κλπ είναι ιδανικό. Τώρα εμείς πήγαμε μία μέρα στην Βερόνα που είναι 1,5 ώρα με το τρένο. Αρκετός κόσμος πάει στην Πάντοβα ή στο Τρεβίζο

escursione

Member
Για πρόταση γάμου σου προτείνω να πάτε Βερόνα είναι πολύ ερωτική πόλη και έχει και το μπαλκόνι του Ρομέο και Ιουλιέτας που μπορείτε να φωτογραφηθείτε και να κάνεις την προτασούλα σου!!

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για πρόταση γάμου σου προτείνω να πάτε Βερόνα είναι πολύ ερωτική πόλη και έχει και το μπαλκόνι του Ρομέο και Ιουλιέτας που μπορείτε να φωτογραφηθείτε και να κάνεις την προτασούλα σου!!
Έχω γνωστό που το έκανε αυτό πηγαίνοντας και καλά κάτω για να βγάλει την κοπέλα του φωτογραφία απο κάτω απ το μπαλκόνι και έκανε πρόταση γάμου.Αν και η Βενετία είναι πιο ερωτική.

escursione

Member
Πιο ερωτικη η Βερονα απο τη Βενετια;
Δεν είπα ότι είναι πιο ερωτική από την Βενετία ούτε έβαλα ερωτόμετρο μεταξύ των 2 πόλεων. Απλά πρότεινα κάτι το οποίο εμένα θα μου άρεσε. Πάντως όποια ιστοσελίδα και να ανοίξεις όλοι τη Βερόνα την αναφέρουν σαν πόλη του έρωτα. Έτσι και αλλιώς άλλος θα αποφασίσει...
http://www.anthomeli.com/2017/09/verona-i-poli-tou-erota-2.html
http://omorfataxidia.gr/travel/verona-poli-ymnos-ston-erota-dite-alboum/
http://aromalefkadas.gr/βερόνα-πόλη-του-ερωτα-και-όχι-μόνον/
https://www.maxmag.gr/taxidia/romantiki-apodrasi-sti-verona/

paefstra

Member
Μαζι με καποιες εκατονταδες ανθρωπων να σκουντιούνται για μια φωτογραφία του μπαλκονιού (που είναι γεμάτο τουρίστες επίσης) σε ενα τρομερά στριμωγμένο κηπάκι.
Και να την κάνει την πρόταση, δεν θα την ακούσει η κοπέλα από τη βαβούρα.

Viaggi

Member
Μια βόλτα με την γόνδολα είναι ιδανική για να κάνεις τη πρόταση σου και ταυτόχρονα είναι και άκρως πρακτική. Δεν γονατίζεις, ο ρομαντισμός είναι πολύ ψηλά και σε περίπτωση άρνησης, άνετα την πετάς από τη γόνδολα, ή πέφτεις ο ίδιος να πνιγείς!

escursione

Member
Μια βόλτα με την γόνδολα είναι ιδανική για να κάνεις τη πρόταση σου και ταυτόχρονα είναι και άκρως πρακτική. Δεν γονατίζεις, ο ρομαντισμός είναι πολύ ψηλά και σε περίπτωση άρνησης, άνετα την πετάς από τη γόνδολα, ή πέφτεις ο ίδιος να πνιγείς!
πιστεύω ότι την απάντηση την έχει ζυγίσει και θα είναι θετική... αλλά και κάτι διαφορετικό να ήθελε μόνο με τη σκέψη ότι μπορεί να κολυμπήσει στα βρωμοκάναλα θα αλλάξει άποψη.

ElinakiK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Εγώ την τελευταία φορα έμεινα εδώ
https://www.booking.com/hotel/it/residenza-la-campana.el.html?aid=397622;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-gr-com-L:el-O:abn-B:safari-N:yes-S:bo-U:salo-H:s;sid=2966c19c1fc360335e3e35a90767cde8;bhh=1;dist=0;frindrecv=1;group_adults=2;sb_price_type=total;type=total&
Αξιοπρεπές, καθαρό και πάρα πολύ κεντρικό.
Ενώ μου αρεσει πολύ πχ το cannaregio δεν είναι πολύ βολική γιατί εχει αρκετό περπατημα, βέβαιαείναι πιο ήσυχα.
Εμείς αν κ μέναμε στο κέντρο πολύ φασαρία δεν είχε γιατί το βραδυ η πόλη σχεδόν άδειαζε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom