• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Προσωπικα σε μια τετοια ξεχωριστη στιγμη δεν θα ηθελα αλλους διπλα μου ουτε καν τον γονδολιερη.Θα διαλεγα μια απο τις πανεμορφες γεφυρουλες πιο περα απ το κεντρο και θα εκανα την προταση.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Προσωπικα σε μια τετοια ξεχωριστη στιγμη δεν θα ηθελα αλλους διπλα μου ουτε καν τον γονδολιερη.Θα διαλεγα μια απο τις πανεμορφες γεφυρουλες πιο περα απ το κεντρο και θα εκανα την προταση.
Δέχομαι!!!!!!! :clap::xalara:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτό ακριβώς! Αυτού του είδους οι γωνιές είναι αμέτρητες. Τι διάολο; Μία δεν θα βρει να του κάνει 'κλικ';

(Πολύ άγχος βρε παιδί μου! Αγχώθηκα κι εγώ με τα πού, πώς και πότε και ψάχνω να βρω το κατάλληλο μέρος... Αλλά πώς να του δώσω να καταλάβει; Με συντεταγμένες του GPS; )

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για πρόταση γάμου σου προτείνω να πάτε Βερόνα είναι πολύ ερωτική πόλη και έχει και το μπαλκόνι του Ρομέο και Ιουλιέτας που μπορείτε να φωτογραφηθείτε και να κάνεις την προτασούλα σου!!
Ωραία ιδέα! Να δώσει και ένα χαρτζιλίκι σ΄έναν απ' τους εκατοντάδες Κινέζους που θα είναι συνωστισμένοι και θα έχει σούπερ βίντεο-σουβενίρ.

Last edited:

yllos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία-Τσεχία-Ουγγαρία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπορεις όντως να την αφησεις να ανεβει στο μπαλκονι και να στησεις μια καμερα στο απεναντι μπαλκονι στο μαγαζι με τα κεντηματα ή και να την κάνεις απο κει.
C2FEE802-2EB2-425D-B98F-3B6749541862.jpeg

Last edited:

Viaggi

Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κάποια άλλη συμβουλή υπαρχει;
Να θυμάσαι μόνο πως σημασία δεν έχει ούτε το που, ούτε το ακριβό δακτυλίδι. Σημασία έχει μόνο πόσο πολύτιμη είναι για εσένα αυτή η γυναίκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom