matsas78
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- πάντα το επόμενο...
Στην Πολωνία έμεινα 5 ημέρες μόνο , και ήταν το τέλος ενός μεγάλου ταξιδιού με λεωφορεία , τρένα και πλοία που ξεκίνησε από Στοκχόλμη , οπότε ήμουν αρκετά κουρασμένος . Παρόλα αυτά , η Βαρσοβία ήταν η ευχάριστη έκπληξη , καθώς η Κρακοβία και το Βρόστλαβ (λιγότερο) ήταν υπερβολικά τουριστικές πόλεις για τα δικά μου γούστα (πανέμορφες βέβαια) . Η πρωτεύουσα όμως είναι μια πολύ ζωντανή πόλη , με τις αντιθέσεις ανάμεσα στα παλιά σοβιετικού τύπου κτίρια και τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα και ουρανοξύστες , να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον . Το παλάτι πολιτισμού και επιστημών δεσπόζει στην περιοχή του ξενοδοχείου , για να το φωτογραφίζουν οι επισκέπτες και να εκνευρίζονται οι ντόπιοι (νομίζω αν μπορούσαν θα το κάλυπταν ολόκληρο με διαφημίσεις της coca cola) .εχω κλεισει το στουντιο διαμέρισμα χωρίς πρωινό...οι μεγάλες απαιτησεις πληρώνονται!!
πως ειναι η περιοχη γυρω απο το ξενοδοχείο το βραδυ?
και δωσε μας μερικες πληροφορίες για το ταξίδι σου αν θέλεις!
Αργά το βράδυ δεν βγήκα , αλλά η περιοχή έχει συνέχεια κόσμο , πολλά ξενοδοχεία , μαγαζιά κτλ . Αν κινηθείς σε άλλες πόλεις , τα τρένα είναι παλαιού τύπου (τα οποία λατρεύω ) αλλά αξιοπρεπέστατα.