greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Εγω το εκανα αναποδα,μολις εφτασα Βαρσοβια πηρα το τρενο για Κρακοβια κι αφησα τις τελευταιες μερες στην πρωτευουσα.Το ταξιδι αναμεσα στις 2 πολεις μπορει να φτασει και τις 7 ωρες!Φυσικα αυτο ισχυει για αργα τρενα με πιο φθηνο εισιτηριο.Παρεμπιπτοντως,την Κρακοβια την περιμενα ομορφη οπως και ειναι αλλα η ευχαριστη εκπληξη ηταν η Βαρσοβια!!!θα ειμαι εκει Πέμπτη μεσημέρι με Πέμπτη μεσημερι....λέω να μεινω 3 βραδια Βαρσοβία αμέσως μετα την άφιξη, να βγάλω εισητηρια με το τρενο για κρακοβία την ημερα που θα φτασω βαρσοβία,και να μεινω 4 βραδια κρακοβία...θα μπορουσα να φυγω και κατευθειαν για κρακοβία και να ειμαι στην βαρσοβια τις τελευταιες μέρες....αλλα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να εχω κλεισει απο ιντερνετ εισητηρια γαι τρενο και δεν το θέλω...ο Θανασης λεει οτι εχει τρένο καθε ώρα οποτε πιστευω οτι θα βρω χωρις να εχω κρατηση απο καιρό πριν...ετσι σκεφτομαι και ετσι εχω κλεισει τα ξενοδοχεία...βεβαια την τελευταια νυχτα εχω κανει ξεχωριστη κρατηση για μια βραδια και σε βαρσοβια και σε κρακοβία...δεν ξερω ακομα ισως φυγω απο την προηγουμενη για βαρσοβία αν δεν βρω τρενο την καταλληλη ωρα για να ειμαι 15.30 στο αεροδρομιο της βαρσοβίας...