ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Ioanna πόσες μέρες θα είναι το ταξίδι; Πως θα το μοιράσεις;Ψάχνω και εγώ για τα ίδια μέρη επίσης για την ίδια περίοδο, ίσως αρχές Σεπτεμβρίου. Θα παρακολουθώ την οργάνωσή σου όπως και την πολύτιμη βοήθεια του ThanassisU2.θα επισκεφθώ και εγω πρωτα ο θεός την Βαρσοβία και την Κρακοβία προς το τέλος Αυγούστου!!τα εισητηρια κλεισθηκαν σημερα στην τιμή των 105,44 για 2 ατομα εξαργυρώνοντας 44.000 μίλια!!κλεισθηκαν και τα ξενοδοχεία και τωρα με την βοηθεια του θαναση θα δώ πως θα κάνω τις ημερησιες εκδρομές μου απο την κρακοβία...
να νοικίασω αυτοκίνητο?να κινηθώ με τα μέσα μεταφοράς? η να ακολουθήσω το παραδειγμα της underwater κλεινοντας Tour με το cracov tours?θα δείξει...ευχαριστώ θαναση για την μεχρι τωρα βοήθεια!!
Μιλώντας πάντα για παλιά πόλη και συγκεκριμένη απαίτηση έκλεισα στο casttle inn.αδιάβαστος είμαι για Βαρσοβίας μιας και δε βγαίνω εκεί σε κλαμπ, :Ρ κυρίως σε μπύρες :Ρ
άμα ήθελες Κρακοβία θα σου έλεγα μπόλικα
Castle inn: πιο κέντρο πεθαίνεις πολύ καλή επιλογή, έχω ακούσει ότι αξίζει (κι από τις φώτο εσωτερικά κι εμένα έτσι μου φαίνεται)Μιλώντας πάντα για παλιά πόλη και συγκεκριμένη απαίτηση έκλεισα στο casttle inn.
Πες μου λίγο για τις πολωνικές μπύρες, κάποτε δοκίμασα μια στην Κρακοβία που καλή μου φάνηκε...
Τώρα είδα την αναφορά σου στην εμπειρία μου εκεί.να νοικίασω αυτοκίνητο?να κινηθώ με τα μέσα μεταφοράς? η να ακολουθήσω το παραδειγμα της underwater κλεινοντας Tour με το cracov tours?θα δείξει...