karfitsa
Member
Τα ορθογραφικα λαθη στα διορθωνει?
Γεια σου!!! και εγω ετοιμαζομαι και απλα τη γνωμη μου θα σου πω επειδη το εψαχνα παραπολυ καιρο και τα τσεκαρα παραπολλες φορες τα ξενοδοχεια αυτο το ξενοδοχειο που λες εχει πολυ καλες κριτικες και ηταν και μεσα στις δικες μας επιλογες. Νομιζω ειναι πολυ ωραιο και για την τιμη του. Τωρα για την περιοχη ο panpan ειναι ο ειδικος.Καλα να περασεις!!!Γεια σας και από μένα. Το ξενοδοχείο NH Diagonal Center είναι καλό? Η περιοχή είναι ασφαλής? Θα χρειάζομαι μετρό ή μπορώ να πηγαίνω κεντρικά και με τα πόδια?
καλά να περάσεις και συ! τελικά που καταλήξατε? εχώ μπερδευτεί. κεντρικά πολύ φασαρία, πιο έξω μακρινές αποστάσεις...Γεια σου!!! και εγω ετοιμαζομαι και απλα τη γνωμη μου θα σου πω επειδη το εψαχνα παραπολυ καιρο και τα τσεκαρα παραπολλες φορες τα ξενοδοχεια αυτο το ξενοδοχειο που λες εχει πολυ καλες κριτικες και ηταν και μεσα στις δικες μας επιλογες. Νομιζω ειναι πολυ ωραιο και για την τιμη του. Τωρα για την περιοχη ο panpan ειναι ο ειδικος.Καλα να περασεις!!!
Να σου πω και εγω τρελαθηκα στο ψαξιμο χαχα τελικα θα παμε στο Barcelona center ειναι κοντα στο λα πεδρερα ειναι απο το κεντρο 10 λεπτα.καλά να περάσεις και συ! τελικά που καταλήξατε? εχώ μπερδευτεί. κεντρικά πολύ φασαρία, πιο έξω μακρινές αποστάσεις...