panpan
Member
Κοιτώντας τον χάρτη τελικά το λεωφορείο είναι πιο κοντα στο ξενοδοχείο σου
αρκεί να κατέβεις μια σταση πριν το τέρμα,δηλαδη να κατέβεις στην στάση
universitat.
Εισιτήριο παίρνεις από τον οδηγό.
Όσοι έχουμε πάει Βαρκελώνη, δεν έχουμε πάει απαραίτητα και στο Ζωολογικό κήπο. Αλλά βρίσκουμε τα πάντα για ένα αξιοθέατο απόλυτα αδιάφορο σε μας στο google για λογαριασμό σου. Μου κάνει εντύπωση το ότι αγνοείς τη χρησιμότητά του έναντι μιας ερώτησης σε ένα forum...παιδια καλησπερα!!
Οσοι εχετε παει Βαρκελωνη και μπορειτε να βοηθησετε μπορειτε να μου πειτε ο ζωολογικος ειναι ανοιχτος καθημερινα και μεχρι τι ωρα; γιατι στον οδηγο μου λεει καθεμερα 10 με 18:00 αλλα καπου διαβασα δευτ-παρ και εγω θα παω παρ-σαβ-κυριακη οποτε αν ειναι κλειστα να παμε την πρωτη μερα.
Μα που τις είδες τις διάφορες απαντήσεις, το' χω περιέργεια......εψαξα και επειδη εβρισκα διαφορες απαντησεις γιαυτο ηθελα να μιλησω και με ατομα που εχουν ισως παει
Σορρυ για το off αλλα κατέβασε τον Chrome, θα σου λύσει τα χέρια γιατί στα μεταφράζει όλα αυτόματα στη γλώσσα που θες. Τώρα για ελληνικά μην περιμένεις και εξαιρετική σύνταξη ή γραμματική αλλα ενα νόημα θα το βγάλεις μες τις άκρες. Εγω το χρησιμοποιώ να μεταφράσω κανα άρθρο απο τα γαλλικά ή τα ιταλικά στα αγγλικα και τα πάει αρκετά καλα.dorita18 said:...καπου διαβασα οτι ητνα δευτερα ως παρασκευει ισως εκανα και λαθος λογο βιασινης..και στη τελικη μια ερωτηση εκανα για να με βοηθησει καποιος και αν μπορουσε γιατι δεν ειμαι και πολυ καλη σταγγλικα..
τι κακο εκανα