• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία Ισπανία Βαρκελώνη vs Βερολίνο ή κάτι άλλο για τέλη Ιανουαρίου...

echo2011

Member
Εγώ πήγα πέρσι τη πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη Παρίσι και από άποψη καιρού ήταν ιδανικά για χειμώνα. Ούτε χιόνι, ούτε βροχή καμία μέρα. Από κρύο νορμάλ..έβλεπες άνετα τα αξιοθέατα. Ίσως βέβαια να ήμασταν απλά τυχεροί..Για Ρώμη που προτίνουν επίσης θα είναι καλά αλλά και πάλι είναι τέλειος προορισμός για άνοιξη...

8avos

Member
Εγω θα προτεινα Αυστρια.Οχι ομως σε καποιο μεγαλο κεντρο Βιεννη-Σαλτζμπουργκ,αλλα κατι πιο μικρο,ομορφο,γραφικο οπως Klangefurt,Innsbruk,Villach.Ειναι σαν να βρισκεσαι στο "μικρο μου σπιτι στο λιβαδι".

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πήγα πέρσι τη πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη Παρίσι και από άποψη καιρού ήταν ιδανικά για χειμώνα. Ούτε χιόνι, ούτε βροχή καμία μέρα. Από κρύο νορμάλ..έβλεπες άνετα τα αξιοθέατα. Ίσως βέβαια να ήμασταν απλά τυχεροί..Για Ρώμη που προτίνουν επίσης θα είναι καλά αλλά και πάλι είναι τέλειος προορισμός για άνοιξη...
Το Παρίσι είναι πολύ "ζαριά" για το Γενάρη / Φλεβάρη. Υπάρχει περίπτωση να τύχεις σε πολικό ψύχος... Αλλά είναι και πόλη που αξίζει να τη χαρείς με καλύτερο καιρό. Για τον ίδιο λόγο, όχι και στην Κωνσταντινούπολη.

Το Λονδίνο έχει χάλια καιρό όλο το χρόνο, οπότε γιατί όχι... Και η Ρώμη παλεύεται επίσης ως πιο νότια. Μαδρίτη είναι ΟΚ (αν και χάνει σε σχέση με το καλοκαίρι), Μιλάνο μπορεί να έχει χιόνια αλλά παλεύεται...
Εννοείται πως όχι Πράγα, όχι Βιέννη, όχι Βουδαπέστη...

Σκέψου και την περίπτωση για Κάϊρο - ιδανική εποχή.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Γιατί δεν λες στην κοπέλα, μια και έξω "οχι Β. Ευρώπη, θα σε φαει το κρύο", και αναλύεις τις πόλεις μια μια?

το μύνημα αυτό στάλθηκε απο μια τοστιέρα

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
καλήμεραα
Και να λοιπον με βοηθήσατε να τις απορρίψω με επιχειρήματα...
Οπότε αλλάζει η ερώτηση..."Που αξίζει να πάω για 4 μέρες τέλη Ιανουαρίου?":)
κοιτα τωρα να δεις ποσες διαφορετικες πόλεις θα ακούσεις!καθε ενας θα σου γράψει και απο μια πολη που του άρεσε και στο τελος θα εχεις 20 διαφορετικά μερη που θα σε μπερδεψουν περισσοτερο!
μην ανυσηχεις, το συνηθίζουμε εδω :D
βάλε και αλλους περιορισμους -επιλογές ή follow your heart
:cool:

aggeliki_17

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Τον Ιανουαριο που μας περασε πηγα 5 μερες Βιεννη και 4 μερες Πραγα.. Ειχε μεν χιονι αλλα το κρυο ηταν υποφερτο.. την Πραγα μπορω να καταλαβω γιατι στην απεκλεισαν, φανταζομαι λογω του πανικου απο κοσμο... την μιση Ελλαδα συναντησαμε.. αλλα η Βιεννη ηταν πανεμορφη, χωρις πολυ κοσμο και δεν αντιμεντοπισαμε και προβλημα με τις μετακινησεις.. καθε πρωι περνουσε μηχανημα και εριχνε αλατι σε δρομους και πεζοδρομια και ηταν ολα μια χαρα!!!!

inik

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ρίσκο.Στις περισσότερες και πιο όμορφες περιοχές έχει πολύ κρύο και η μέρα είναι αρκετά μικρή. Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις κάτι από Μάρτιο, όπως Παρίσι, Ρώμη, Βερολίνο. Αν επιμένεις πάντως να πας κάπου εγώ θα σου πρότεινα Παρίσι ή Βερολίνο. Είναι δύο προορισμοί που και χιόνι να έχει είναι πολύ όμορφα!Πρόσεχε όμως γιατί όταν λέμε για χιόνι και άσχημο καιρό εννοούμε ότι μπορεί και τα αεροδρόμια να είναι κλειστά....:roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοιτα δεν ξερω ποια και ποσα ειναι τα οικονομικα σου αλλα σωστα προταθηκε παραπανω οτι ο ευρωπαικος χειμωνας ειναι ιδανικος για να πας σε ζεστα κλιματα και χωρες εκτος Ευρωπης .Αιγυπτος -Τυνησια-Μαροκο -Ταυλανδη (βρισκεις οικονομικα πακετα ) -ακομα και Ντουμπαι ...ναι αυτα μαλιστα ..αυτα ειναι δωρο γενεθλιων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα