aggeliki_17
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαροκο?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλάνδη!
Αγγελικη μη φοβασαι τον καιρο το καλοκαιρι, μια χαρα ειναι, λιγο υγρασια, αλλα εχει δροσια θαλασσα βλεπεις...λεμε τωρα..ισως εγω εχω συνηθισει. Απλα με μηχανακι θα περιοριστεις πολυ....στα μερη που πρεπει να πας δε θα ειναι προσβασιμο και ειναι αυστηροι...Φαντασου να σου πω περιστατικο οτι κατεβαινα για μπανιο Barceloneta με το ποδηλατο ειχα το σακο με τα μπανιαρικα μου και δεν φορουσα μπλουζα.....ε ναι λοιπον με σταματησε η αστυνομια για να μου την πει...με τα μηχανακια δεν χαμπαριαζουν....απλα ενα παραδειγμα....
Για μενα το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ειναι να μη δεις την πολη σαν ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, αλλα να την ανακαλυψεις μονη σου, σε καθε στενο,σε καθε σοκακι, σε καθε δρομο, σε καθε διαδρομη, να την ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Υπαρχουν πραγματα που μπορει να σου πω να μην κανεις αλλα ειναι τελειως υποκειμενικο....γιατι εσυ εκει μπορει, αναλογα με τις καταστασεις να περασεις απιστευτα....Γι αυτο επιμενω ποδηλατο....ειναι ενα εισητηριο γνωριμιας με την πολη και το ρυθμο της....
ΥΓ. Το φαγητο στη Μαδριτη για μενα ειναι μακραν καλυτερο...μη περιμενεις να χορτασεις....λογικα αναλογα την διαδρομη που κανετε καθε μερα..θα ειστε και σε αναζητηση του καταλληλου φαγαδικου αναλογα και με τις προτιμησεις σας και την τσεπη σας.....Αν καποιοι ειναι περιεργοι στο φαγητο....την πατησατε....θα γυρισετε με 10 κιλα λιγοτερα ή κατευθειαν για αποτοξινωση απο την πολλη σαγκρια και τα ταπας. Αν θες μπορει να σου πω καποια αλλα δε θελω να σε παρω και στο λαιμο μου....
ΥΓ2. Θα πατε για ποτο στο W Hotel ειναι στην παραλια...(βλ φωτο)...για ποτο εχει κατω στην πισινα αλλα και ενα κλαμπακι στον 26 οροφο...απιστευτη θεα, αθλια μουσικη....Γενικοτερα στην παραλια θα βρειτε πολλα κλαμπ..οπως το SHOKO, το CARPE DIEM LOUNGE CLUB, το CATWALK......και φυσικα το RAZZMATAZZ ενα απο τα καλυτερα κλαμπ στην Ευρωπη, βρισκεται στην carrer de Pamplona...τριτη παραλληλη απο την carrer de la Marina....
ΥΓ3. Αν εχετε χρονο να πατε και στην Costa Brava.....
Με εψησες πολυ με το ποδηλατο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο για μας, οι αντρες της παρεας ειναι ποδοσφαιριστες (ερασιτεχνες μεν) και ο ενας εκ των δυο εχει κανει εγχειρηση και στα δυο του γονατα οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα τον βολεψει αλλα θα το συζητησω.. οσο για το φαγητο παλι με burger King και Mc βλεπω να την βγαζουμε.. Τα μαγαζια που προτεινεις τα σημειωσα και σιγουρα καποιο απ αυτα θα επισκεφτουμε μπορει και ολα!
Κι εγω ειμαι της αποψης οτι με το μετρο χανεις πραγματα, και τη Ρωμη με μηχανακι την γυρισαμε, χαθηκαμε πολλες φορες αλλα ειχε πλακα και ειναι και κατι που μας εμεινε.. Αν τελικα μεινουμε στις δυο εναλλακτικες μηχανακι η μετρο εσυ τι προτεινεις απο αυτα τα δυο? εννοειται οτι με το μηχανακι θα φοραμε κρανος, και θα ειμαστε τυπικοι οχι τις βλακειες που κανουμε στην Ελλαδα, να καβαλαμε πεζοδρομια, πλακοστρωτα και πλατειες..