tsolias1979
Member
Kαι φυσικα να πας La Boqueria οπως θα κατεβεις την las ramblas δεξια σου και κατσε για φαγητο!!!!
Μια χαρα αξιζει ! Εντυπωσιακό αν σου αρέσει να δεις κατι τέτοιο. Άξιζαν τα 20 €Έχω ακούσει ότι δεν αξίζει το ενυδρείο πάντως
Fun Fact: Τύπος μέτριου αναστήματος με μουστάκι (καμπανοφατσα) με πλησιάζει στην ενα βράδυ στη La rambla (κατεβαίνοντας απο catalunya κοντά στα carrefour) και μου λεει με μια πολυ αστεία φωνή - μαριχουάνα, χασίς ; - Του λέω φιλαράκι είμαι κομπλέ. Ακόμα ψάχνετε .. πολύ γέλιο!!Kαι φυσικα να πας La Boqueria οπως θα κατεβεις την las ramblas δεξια σου και κατσε για φαγητο!!!!
Αυτό δεν είναι τίποτα..Fun Fact: Τύπος μέτριου αναστήματος με μουστάκι (καμπανοφατσα) με πλησιάζει στην ενα βράδυ στη La rambla (κατεβαίνοντας απο catalunya κοντά στα carrefour) και μου λεει με μια πολυ αστεία φωνή - μαριχουάνα, χασίς ; - Του λέω φιλαράκι είμαι κομπλέ. Ακόμα ψάχνετε .. πολύ γέλιο!!
Καλές οι μαυρουκες;; Αν είναι καλές να πάωΑυτό δεν είναι τίποτα..
Αν πας στην rambla-raval βόλτα βράδυ, ή θα σε χουφτώσει καμιά μαυρούκα, ή θα σε αρχίσουν στις ερωτήσεις...coca-marijuana?
Oύτε εμείς τους πλησιάζαμε αλλά μας πλησίαζαν αυτοί.. Σε μια βόλτα νωρίς το βράδυ στην ramblas τρεις από αυτούς με τα αναψυκτικά μας ρώτησαν αν θέλουμε να αγοράσουμε κόκα, χασίς..Εγω θυμάμαι στην ramblas κάτι τύπους που κυκλοφορουσαν με κουτακια ανψυκτικα στο χερι για να σου πουλησουν.....φυσικα δεν πλησιασα κανεναν (ειχα σκεφτεί μια φορά όμως να αγοράσω ένα αναψυκτικο )...αλλα όταν επέστρεψα Ελλάδα μου λεει ενας συνάδελφος που είχε ζήσει Βαρκελώνη 3-4 χρονια πως ήταν ντίλερ....Πόσο χαζή παίζει να είμαι...χαχαχαχαχα