woodripp3r
Member
Καλημέρα σας,
ύστερα από την αναζήτηση προορισμών για το επόμενο ταξίδι μου κατέληξα Βαρκελώνη! Θα πάω με την κοπέλα μου, 30 Οκτώβρη μέχρι 8 Νοέμβρη (9 μέρες)! Έχω ένα προβληματισμό με τις μέρες, γενικά έχω ακούσει ότι έχει πράματα να δείς και να κάνεις στην Βαρκελώνη, έχω και ένα γνωστό μου που μένει εκει και άρα θα μου πει τα κατατόπια . Σκεφτόμουνα μήπως αφιερώσω 1-2 μέρες σε κανα κοντινό προορισμό που να αξίζει! Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό! Έχω την δυνατότητα να νοικιάσω και αμάξι.
Ευχαριστώ!!!
ύστερα από την αναζήτηση προορισμών για το επόμενο ταξίδι μου κατέληξα Βαρκελώνη! Θα πάω με την κοπέλα μου, 30 Οκτώβρη μέχρι 8 Νοέμβρη (9 μέρες)! Έχω ένα προβληματισμό με τις μέρες, γενικά έχω ακούσει ότι έχει πράματα να δείς και να κάνεις στην Βαρκελώνη, έχω και ένα γνωστό μου που μένει εκει και άρα θα μου πει τα κατατόπια . Σκεφτόμουνα μήπως αφιερώσω 1-2 μέρες σε κανα κοντινό προορισμό που να αξίζει! Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό! Έχω την δυνατότητα να νοικιάσω και αμάξι.
Ευχαριστώ!!!
Οχι γενικά θέλω να τη γυρίσω όσο μπορώ. Ναι μου είπαν και άλλοι ότι έχει πάρα πολλά πράματα να δω και δεν πρόκειτε να βαρεθώ! Άρα με βλεπω να μένω Βαρκελώνη και τα 8 βράδια! ΕυχαριστώΚαλησπέρα! Το τελευταίο μου ταξίδι ήταν Βαρκελώνη 7 Διανυκτερεύσεις μέσα στη Βαρκελώνη και μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά πως αν θέλεις να δεις πραγματικά ότι έχει μόνο μία διανυκτέρευση με το ζόρι αλλού!! Βέβαια εξαρτάται και τι θέλεις εσύ.. Πχ αν θέλεις απλά να τα χαζέψεις (επί τροχαδην) κάποια πράγματα κ όχι να γυρίσεις να κάνεις και τις χαλαρές σου τις βόλτες τότε μπορείς άντε να πας κ αλλού! Σκέψου εγώ 7 διανυκτερεύσεις και δεν πρόλαβα να πάω στο κάστρο του monjuic το οποίο δεν ήταν μακριά , το είχαμε αφήσει τελευταία μέρα αλλά έπαιζε η Εθνική στο mundial και είδαμε τον αγώνα!! (Ναι ο μοναδικός χρόνος που είχαμε να πάμε εκεί ήταν αυτός!) άλλοι θα σου πουν οτι η Βαρκελώνη δεν έχει τίποτα κ ασκοπα θα περάσεις τόσες μέρες εκεί αλλά αξίζει πραγματικά ΟΛΕΣ τις ημερες σου!!!!
Last edited by a moderator: