Φίλε Μάνο από μια πρόχειρη αναζήτηση σου προτείνω τα παρακάτω.Γεια σε όλους. Ειχα ξαναεπισκεφτει το φορουμε οταν εψαχνα για κρουαζιερα, μεχρι που καταλαβα οτι θα μου βγει πιο ακριβη απο οτι περιμενα και δεν θα δω πολλα, οποτε το εβγαλα απο το μυαλο μου. το θεμα μπορειτε να το βρειτε εδω
http://www.travelstories.gr/community/threads/Προτάσεις-για-κρουαζιέρα.49569/
Αποφασισα λοιπον να παω βαρκελωνη για 5-6 διανυκτερευσεις. τα δεδομενα ειναι πανω κατω τα ιδια. με την κοπελα μου θα ειμαι δηλαδη, τα λεφτα που θελουμε να ξοδεψουμε αν ατομο ειναι μαξ 600-700.
Η γενικοτερη απορια μου ειναι αν συμφερει περισσοτερο με γκρουπ η αν το ψαξω μονος;
οπως το υπολογισα αεροπορικα - μεταφορικα (απο και προς το το αεροδρομιο), ειναι 250-300. (χωρις να ξερω με σιγουρια τη διαδρομη (αεροδρομιο βαρκελωνης- βαρκελωνη). τα ξενοδοχεια που βρηκα μεσω trivago ήταν σχεδον ολα 100$ το βραδυ για 2 ατομα, αρα 50$ το ατομο (χωρις φαγητο). για 5 βραδιες βγαινει περιπου 200€. αρα αεροπορικα και ξενοδοχειο εχουμε ενα ποσο κοντα στα 500 και μετα οτι ξοδεψουμε για φαι και λοιπα εξοδα.
Να πω οτι η περιοδος που θελουμε να παμε ειναι τελος σεπτεμβρη αρχες οκτωβρη. μπορουμε να συντηρηθουμε στο αρχικο μπατζετ; και γενικοτερα με γκρουπ θα μας ερθει καλυτερα; η βαρκελωνη ειναι φτηνη γενικα στο φαγητο κλπ;