• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ...

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Καλημερα!!
Εμεις ηταν να φυγουμε το Σαββατο 20.12 και μας πηραν σημερα οτι ακυρωνεται η εκδρομη επειδη ακυρωσε μια παρεα 5 ατομων. Αηδιες. Μας εχουν για πολυ ηλιθιους τελικα!!!! Δεν ξανακλεινω με πρακτορειο. Και ειναι και καλο-κεντρικο πρακτορειο υποτιθεται.Αντε να ψαχνω τωρα απο την αρχη που θα παμε. Ελπιζω βεβαια να μας δωσουν τα 200 ευρω της προκαταβολης με το γλυκο, γιατι ειμαι αξια να τους βγαλω στα καναλια!!! ΕΙπαν να μας βαλουν σε καποια αλλη, πολυ πιο ακριβη και με παραπανω μερες, αλλα ουτε η αδεια μας βγαινει ουτε θελουμε να σκασουμε παραπανω λεφτα. Εχω εκνευριστει παρα πολυ!!!!! Μα, 5 μερες πριν;;;;

trapper

Member
ΕΙπαν να μας βαλουν σε καποια αλλη, πολυ πιο ακριβη και με παραπανω μερες,
Εντάξει, έχουν προβλήματα εμπορικο-οκονομικά, και μπορούμε να δείξουμε κατανόηση.

Ποιος όμως μάς προστατεύει όταν κάποιος βάζει αγγελία για 20 εκδρομές, με σκοτωμένες τιμές, παίρνει ένα σωρό προκαταβολές, κάνει αθέμιτο συναγωνισμό σε άλλα σοβαρά πρακτορεία κλέβοντας πελάτες με τις φτηνές τιμές, και στο τέλος επειδή δεν τον συμφέρει να τις πραγματοποιήσει στις τιμές που διαφήμισε, πράγμα που το ξέρει εκ των προτέρων, εκβιάζει να συμφωνήσεις για άλλη εκδρομή που τον συμφέρει με το παραπάνω, η οποία φυσικά και δεν συμφέρει στον πελάτη, απο ποσό-μέρες-ημερομηνίες. Εκτός απο επιστροφή της προκαταβολής, υπάρχει θέμα διαφοράς ποσού σε άλλη εκδρομή που θα διαλέξεις με άλλο πρακτορείο, πρέπει να καλύψει τη διαφορά αυτός που αθετεί το συμβόλαιο (αποδεικνύεται απο την προκαταβολή).

Νομίζω ότι αν δεν υπάρξουν σοβαρές τιμωρίες τα παραπάνω είναι πολύ ωραία ιδέα για business-απατεωνία ετσι;

Δυστυχώς, πρέπει να ξεκουνηθούμε απο τους καναπέδες και να κινηθούμε συλλογικά με καταναλωτικές οργανώσεις. Στο ατομικό, πάντα θα μπαίνει η σχέση ζημία / δικαστικά έξοδα.

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Αυτος είναι και ο λογος που δεν ταξιδευω ποτε τις ημερες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας. Την Πρωτοχρονια κι εγω του 2006-2007 πηγα Βιεννη. Σχεδον και σε μας 5 μερες πριν το ταξιδι μας ειπαν ότι το συγκεκριμενο προγραμμα που επιλεξαμε (δε θυμαμαι πως το λεγανε παντως ηταν συνδυασμος Βιεννης και Σαλτσμπουρκγ) δε θα γινοτανε τελικα και αν θελαμε να επιλεξουμε (οσο το δυνατο συντομοτερα να απαντησουμε γιατι οι θεσεις ηταν λεει περιορισμενες) ένα άλλο προγραμμα το οποιο ηταν η κλασσικη Βιεννη και ειχε Σαλτσμπουρκγ μια απλη μονοημερη εκδρομη. Εγινε ενας χαμος στη παρεα, επρεπε να τηλεφωνηθουμε μεταξυ μας (κανεις δεν εμενε στην ιδια πολη) και να αποφασισουμε μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα μην εχοντας άλλη επιλογη. Συμφωνησαμε τελικα με κλασσικη Βιεννη, από ότι θυμαμαι πληρωσαμε λιγο παραπανω, περασαμε πολύ ομορφα δε μπορω να πω, η Βιεννη και το Σαλτσμπουργκ φανταστικα , επισης η οργανωση του ταξιδιωτικου γραφειου και ο ξεναγος πολύ καλος…. Αλλα …. Αυτό το πραμα να σε ειδοποιουν 5 μερες πριν το ταξιδι για αλλαγη σχεδιων δε θα το ξεχασω ποτε. Νιωθεις πραγματικα ερμαιο στα χερια τους, και εχοντας παρει ηδη την αποφαση να κανεις ταξιδι (δηλωνεις αδεια στη δουλεια, κανονιζεις τα οικονομικα σου), το εκμεταλλευονται ξεροντας πως δε θα αρνηθεις. Δυστηχως δεν ειστε ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι οσοι το εχετε παθει. Πραγματικα κι εγω πιστευω ότι όλα αυτά τα γραφεια τετοιες μερες μας εκμεταλλευονται φουλ, κι επειδη οι περισσοτεροι από εμας εδώ μεσα δεν ειμαστε αρχαριοι στα ταξιδια, νιωθουμε ακομα πιο εντονα την κοροιδια εις βαρος μας. Το θεμα είναι ότι σε ειδοποιουν τοσο αργα , στη κυριολεξια τη τελευταια στιγμη που δεν εχεις τη δυνατοτητα να κανονισεις τιποτε άλλο, ουτε σε Ελλαδα ουτε σε εξωτερικο. Γι αυτό το καλυτερο είναι μεμονωμενα ταξιδια χωρις γκρουπ, τα οποια όμως θα τα εχεις προγραμματισει αρκετους μηνες πριν για εκεινες τις ημερομηνιες η το εξισου καλο να μεινεις σπιτι σου και να προγραμματισεις κατι καλο σε μια οποιαδηποτε άλλη εποχη. Πολλες φορες τους δινουμε κι εμεις το κινητρο να μας εκμεταλλευτουν αφου λογω αυξημενης ζητησης η προσφορα είναι συνηθως κακιστης ποιοτητας.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εμεις ηταν να φυγουμε το Σαββατο 20.12 και μας πηραν σημερα οτι ακυρωνεται η εκδρομη επειδη ακυρωσε μια παρεα 5 ατομων.
Μπορείς να μας πεις ποιός ήταν ο προορισμός του ταξιδιού σας που ακυρώθηκε ;

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
γι'αυτο τα εχω κοψει εγω τα πρακορεια....κανουν κακο στην υγεια........

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Βασικα και εγω δε πολυθελω τα πρακτορεια, αλλα ηταν μια εκδρομη που συνδυαζε Μοναχο-Βερολινο-Σαλτσμπουργκ-Νυρεμβεργη-Δρεσδη, κατι που φοβομαστε να κανουμε μονοι μας με το αυτοκινητο. Ηταν και οδικη, ετσι θα αποφευγαμε αεροπλανα και τον κινδυνο να μην πεταξουν λογω απεργιας ή κακου καιρου. Εχω χαλαστει πολυ ασχημα. Μας προτειναν μια αλλη, αλλα ηταν για Ιταλια, που εχουμε παει πολλες φορες.Και βασικα εχω εκνευριστει και σκεφτομαι οτι προτιμω να μην παω πουθενα παρα να δωσω σε αυτους τους γελοιους τα ωραια μου λεφτα, για μια εκδρομη που δε θα ειναι αυτο που θελω...

Παιδια εχετε να προτεινετε καμια παρομοια εκδρομη; Κοιταξα σε καποια πρακτορεια αλλα δε βρηκα κατι. Και δε ξερω και ποια ειναι καλα πρακτορεια ωστε να μην κλεισω με κανενα χαλια. Αχ...απελπισια....

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Καλως ηρθες στην παρεα μας...Οι απανταχου ατυχοι του site.Δεν ξενερωνουμε ποτε παντως αλλα αν ακυρωθει και αυτη που εκλεισα τωρα ενα ειναι σιγουρο...Τα παιδια θα σπανε βιτρινες στην Ερμου και εγω ταξιδιωτικα πρακτορεια...Επιλεκτικα παντα...:bleh::bleh::bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έστειλα το topic στο social forum να πάρει αέρα, αφού μόνο για συνταγές δε μιλήσαμε :D

Τρελοκεφαλονίτη, ένα vacheron και για μένα παρακαλώ :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Οτι θελει το boss χαλαω εγω χατιρι????Αμα φερω vacheron καμια προαγωγουλα θα πεξει????:haha::haha::haha:

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Ευτυχως μας εδωσαν πισω τα χρηματα και βρηκαμε μια εκδρομη ακομη καλυτερη, σε αλλο πρακτορειο. Θα γυρισουμε ολη τη Γερμανια (κατι που ηθελα παρα πολυ!) και θα κανουμε Πρωτοχρονια στο πλοιο.Θα εχει χαβαλε!! Τελος καλο, ολα καλα (ελπιζω!!!!).........

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Οταν λεω εγω καθε εμποδιο για καλο ειναι με κοροιδευουν ολοι...
Αντε καλα να περασετε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα