• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τελος καλο , ολα καλα :D να περασετε ομορφα και οσο για σοκολατες ενα θα σου πω:Οι φλεβες μου ειναι καφε :haha: Φερε οσες μπορεις!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
αυτα να μου φερεις: :pilot:φρεσκια ιστορια, :photographer:φρεσκες φωτο και :icecream:φρεσκοτατη Merkur σοκολατα... λευκη με φρουτα του δάσους και φιστικια... :D:D ζηταω πολλά???

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
βάλε κι εμένα στη λίστα, καλά να περάσετε :clap:

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
να δηλωσω και εγω σειρα για σοκολατα...σοκολατα και ξερο ψωμι....εστω και ενα κομματακι μου κανει...Να περασεις καλα....

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Μαναααααααααα δεν χωραει η βαλιτσα αλλες σοκολατες θα μου τις φανε ολες οι travelstorites....Χαλαλι σας και για οσους δεν φτασουν το καλοκαιρι εχει δωρεαν ξεναγηση στο νησι των τρελων.....:clap::clap::clap::clap::haha::haha::haha::haha:

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Κεφαλονίτη τώρα διάβαζα όλα τα posts και κάποια στιγμή πριν διαβάσω οτι πήγες στο γραφείο σκέφτηκα το ανέκδοτο με το γρύλο (αντε....εσυ και ο γρύλος σου). με όλα αυτά που είχες διαβάσει. Αλλα τελικά όλα καλά χαίρομαι είμαι σίγουρος οτι θα περάσεις υπέροχα μετα απο τόση αγωνία. Τόσα σου έγραψα σοκολάτα δε θα μου φέρεις?:haha:
όσο για την ξενάγηση στο νησί σου, την Κεφαλονιά την λατρευώ έχω έρθει 2 φορές και στην επόμενη ευκαιρία θα ξαναέρθω το νησί είναι ΥΠΕΡΟΧΟ

καλά ταξίδια!!!

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Απο το στομα σου και στου Θεου τα αυτια...Ολα καλα να πανε αν θες να δοκιμασεις Ελβετικη σοκολατα......με γευση φραουλες.:clap::clap::clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Καλα να περασεις crazykefalonitis,ευχομαι να εισαι πιο τυχερος απ`το προηγουμενο ταξιδι.
Φερε μου μαλλι της γριας :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Def για κανονισε travelοσυναντηση μολις περασουν οι γιορτες για να μοιρασει ο Αγιος Βασιλης τις σοκολατες τα παστελια και το μαλι της γριας...:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom