Να εισαι καλα Ερση και εσυ να παρεσεις ακομη καλυτερα οτι και αν κανεις...Καλα να περασετε και Καλες Γιορτες!
Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια φιλε tanasis.Σιγουρα θες σοκολατα και οχι κανενα σουγιαδακι ελβετικο????Κεφαλονίτη τώρα διάβαζα όλα τα posts και κάποια στιγμή πριν διαβάσω οτι πήγες στο γραφείο σκέφτηκα το ανέκδοτο με το γρύλο (αντε....εσυ και ο γρύλος σου). με όλα αυτά που είχες διαβάσει. Αλλα τελικά όλα καλά χαίρομαι είμαι σίγουρος οτι θα περάσεις υπέροχα μετα απο τόση αγωνία. Τόσα σου έγραψα σοκολάτα δε θα μου φέρεις?
όσο για την ξενάγηση στο νησί σου, την Κεφαλονιά την λατρευώ έχω έρθει 2 φορές και στην επόμενη ευκαιρία θα ξαναέρθω το νησί είναι ΥΠΕΡΟΧΟ
καλά ταξίδια!!!
Fotiny θα με περασουν για τρελο αν δεν αλλαξεις το username σου και να το κανεις trelofotiny....Σε ευωαριστω πολυ παντως...Καλό ταξίδι συντοπίτη και καλά να περάσετε!!!!!!
Ειπα να κανω την διαφορα και να μην ντραπω να το πω...Καλα να περασεις και εσυ στην Ιταλια οποτε πας...Αγαπητέ μου... Δεν χρειάζεται να βάλεις το τρελό... μπροστά από το Κεφαλονίτης για να δηλώσεις την τρέλα σου,αφού Κεφαλονίτης και τρέλα είναι συνώνυμα!
Οχι σουγιαδάκι οι καιροί είναι πονηροί.... σοκολάτα καλύτερα.Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια φιλε tanasis.Σιγουρα θες σοκολατα και οχι κανενα σουγιαδακι ελβετικο????
Ρολογακι??????Οχι σουγιαδάκι οι καιροί είναι πονηροί.... σοκολάτα καλύτερα.