Εγώ αντέχω πάντως..Αδιαφορώ για τον ήλιο μας και τον φιλικό καιρό μας..Αν κανείς αντέχει εκεί το καιρό καλώς να ορίσει. Εγώ προσωπικά αδυνατώ...
Αν η επιλογή είναι αναγκαστική θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα. Ποτέ όμως δεν θα την είχα σαν επιλογή. Δεν αντέχω το κρύο και τη σκοτεινιά για να μη θίξω το χιόνι που είναι ο εφιάλτης μου να περπατώ πανω τουΕγώ αντέχω πάντως..Αδιαφορώ για τον ήλιο μας και τον φιλικό καιρό μας..
Ας ζούσα Νορβηγία με όλα τα καλά της και ας ερχόμουν Ελλάδα για λίγες μέρες το καλοκαίρι.Όπως κάνουν κι αυτοί άλλωστε.
Εσύ είσαι καλοκαιρινός τύπος γιαυτό..Εγώ μαλλον έπρεπε να είχα γεννηθεί σαυτές τις χώρες (με έχουν περάσει πολλές φορές για Νορβηγό ακόμα και για Λετονό).Ασχέτως λίστας πάντως αν μου έλεγαν που θα ήθελα να ζήσω στην Ευρώπη μια απ τις Σκανδιναβικές θα επέλεγα.Αν η επιλογή είναι αναγκαστική θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα. Ποτέ όμως δεν θα την είχα σαν επιλογή. Δεν αντέχω το κρύο και τη σκοτεινιά για να μη θίξω το χιόνι που είναι ο εφιάλτης μου να περπατώ πανω του
Aμετανόητα μεσογειακός κι ας γκρινιάζω το καλοκαίρι για τη ζέστηΕσύ είσαι καλοκαιρινός τύπος γιαυτό..Εγώ μαλλον έπρεπε να είχα γεννηθεί σαυτές τις χώρες (με έχουν περάσει πολλές φορές για Νορβηγό ακόμα και για Λετονό).Ασχέτως λίστας πάντως αν μου έλεγαν που θα ήθελα να ζήσω στην Ευρώπη μια απ τις Σκανδιναβικές θα επέλεγα.
Οι αυτοκτονίες έχουν να κάνουν με τον καιρό και κυρίως με την μεγάλη διάρκεια της νύχτας μέσα στο χρόνο.Ναι, βέβαια, οι Νορβηγοδανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο! Γι αυτό είναι πρώτοι στις αυτοκτονίες! τι να κάνω απ’την πολλή μου χαρά; ας κόψω τις φλέβες μου!
Ηθελα να’ξερα ποια ουφο βγάζουν αυτές τις έρευνες!