Ναι, βέβαια, οι Νορβηγοδανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο! Γι αυτό είναι πρώτοι στις αυτοκτονίες! τι να κάνω απ’την πολλή μου χαρά; ας κόψω τις φλέβες μου!
Ηθελα να’ξερα ποια ουφο βγάζουν αυτές τις έρευνες!
Περί λίστας θα συμφωνήσω. Άλλωστε μπορώ να ζω στην καλύτερη χώρα του κόσμου με τις αρτιότερες παροχές και να είμαι μέσα στη κατάθλιψη.Προσωπικά όλες αυτές οι λίστες δεν μου λένε απολύτως τίποτε, ειδικά σε θέματα ευτυχίας, αλλά ιντριγκάρομαι αφάνταστα να ρωτήσω τους θαυμαστές του τρίτου κόσμου που είναι όλες αυτές οι χώρες τύπου Ταϊλάνδης που όλοι οι άνθρωποι παρόλη την φτώχεια τους είναι ευτυχισμένοι και με ένα χαμόγελο στα χείλη?
Για την Νορβηγία τώρα, που έχω επισκεφθεί δις, ας πω κι εγώ την δική μου σάχλα... από τουριστικής πλευράς την βρίσκω υπερτιμημένη και αφάνταστα επαναλαμβανόμενη συνεπώς πληκτικότατη... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά αν μια χώρα μου φαντάζει πληκτική σαν τουριστικός προορισμός, φανταστείτε πως θα είναι αν αποφασίσει κάποιος να μείνει σε αυτή... όσο υψηλό επίπεδο ζωής και να έχει λοιπόν, μακριά και αγαπημένοι...
Μπορείς να εξηγήσεις γιατί δηλώνουν ευτυχισμένοι αν είναι δυστυχισμένοι (βασικά δεν είναι γιατί ο άνθρωπος δε χρειάζεται μόνο παραλία, ήλιο, ουζάκι και μπουζούκια για να ευτυχεί, αλλά έτσι για να κάνουμε κουβέντα);Ναι, βέβαια, οι Νορβηγοδανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο! Γι αυτό είναι πρώτοι στις αυτοκτονίες! τι να κάνω απ’την πολλή μου χαρά; ας κόψω τις φλέβες μου!
Ναι, βέβαια, οι Νορβηγοδανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο! Γι αυτό είναι πρώτοι στις αυτοκτονίες! τι να κάνω απ’την πολλή μου χαρά; ας κόψω τις φλέβες μου!