• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ασκησεις δημοκρατιας στα φορουμ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
μηπως μαζι με το κουμπακι του ευχαριστω να βαλουμε κι ενα κουμπακι διαφωνω ...να τελειώνει το πραγμα .....

νομιζα οτι οργανωνετε ταξιδια και ανταλασσετε αποψεις δινοντας ταυτοχρονα πληροφοριες
μετα καταλαβα οτι διαφωνειτε πολλες φορες σκληρα ή χαλαρα,ότι αστειεύεστε,μαθαινετε ο ενας τον αλλον ,πειράζεστε,ρωτατε για τα παιδια σας,πινετε κανενα κρασι ...
που και που πεταγεται ενας και λεει εδω ειναι το σπιτι μου...ε υπαρχουν οι ευαισθητοι οι ευθικτοι και τα γαιδουρια....καποιος θα μεινει καποιος θα φυγει ...
το θεμα εκει ...γερνει στην κατευθυνση get a life

βεβαια ειναι και αυτοι που ταξιδευουν και δεν ξερουν τι γινεται εδω μεσα ...

αυτα ...και οποιος δεν καταλαβε τι εννοω να στειλει πμ να το στειλω βιντεοσκοπηση...με γλωσσα σωματος ...τα παντα ολα
Νομίζω τα είπες όλα μέσα σε 5 γραμμές. :lol:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γειά σου ρε Lalibela! :haha: ... Και δεν έχει και κουμπάκι για "ευχαριστώ" στο "Social Forum"!

(off topic - Εγώ εκεί, επιμένω): Πότε θα δούμε καμμιάν αράδα σου για 'κείνη την καημένη την "ξεχασμένη" την Ινδία; Κάποιοι έχουμε αρχίσει να εμφανίζουμε συμπτώματα στερητικού συνδρόμου!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Μήπως και χαλαρώσουμε λιγάκι.......
...να τελειώνει το πραγμα .....

νομιζα οτι οργανωνετε ταξιδια και ανταλασσετε αποψεις δινοντας ταυτοχρονα πληροφοριες
μετα καταλαβα οτι διαφωνειτε πολλες φορες σκληρα ή χαλαρα,ότι αστειεύεστε,μαθαινετε ο ενας τον αλλον ,πειράζεστε,ρωτατε για τα παιδια σας,πινετε κανενα κρασι ...

το θεμα εκει ...γερνει στην κατευθυνση get a life
ααα γειά σου lalibela :clap::clap::clap:
Ωρες ατελείωτες και αξημέρωτες σε φιλοσοφικές συζητήσεις, διαπληκτισμούς και επιχειρήματα μετράω στη ζωή μου, και βιβλία παρόμοια στιβαγμένα σε κουτιά ....

για να φθάσω τώρα πια να πω...

όλα καλά, ο καθένας με την αποψή του.... μην χαλιώμαστε... :)

και η ίδια η ζωή μου έδειξε, ότι ουκ ολίγες φορές η απόσταση θεωρία-πράξη είναι τεράστια....:(:(

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. πισω απο την οθονη και στην ανωνυμια απλα με ενα νικ καθε ενας δημιουργει , πλαθει την ιστορια της ζωης του , την αφηγειται δειλα αρχικα ισως ,μετα πιο θαραλεα μεχρι να συνηθισει σε αυτο το νεο μεσο επικοινωνιας.. εχοντας το πλεονέκτημα να προσθεσει η να διαγραψει τα οποια στοιχεια τον προσδιοριζουν η να τολμησει να παει παραπερα διδοντας το στιγμα της πραγματικοτητας του... Σε αυτο το σαιτ προσωπικα μπηκα για αυτο που λεει το ιδιο το ονομα του.. travelstories και παιρνω πληροφοριες απο άλλους συνταξιδιωτες που θελω να πιστευω τις περιγραφουν καλοβουλα και χωρις υστεροβουλια η εγωιστικης υπεροχης και καταθετω ακριβως και εγω τις οποιες πληροφοριες απο τα ταξιδια μου που ισως καποιοι επιθυμουν να παρουν..
Ενταξει πολλες φορες εχουμε διαβασει και παρατηρησει εκφρασεις επαρσης, κινυσμου , νευρικοτητας, αποδοκιμασιας, κοινως κραξιμο. αλλα μηπως η ηλικια και οι εμπειριες μας θα πρεπει να μην μας βαζουν σε διαδικασιες να τις σκεφτόμαστε καν? ..
Υπάρχει λογος ειναι σωστο δηλαδη εγω πχ ακομη και με επιχειρηματα να πρεπει να πεισω πχ τον CRISTIAN αν πρεπει η οχι να γινονται απεργιες? Για πιο λογο θα πρεπει να το κανω και για πιο λογο θα πρεπει να πειστει εκεινος?
Για πιο λογο θα πρεπει να πεισω πχ τον traveller οτι μια βολτα στο Dubai ειναι ο πιο ενδιαφερον προορισμος:)) ασε που δεν πειθεται με τιποτα !)
.... ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Φιλεναδα,μικρη μου Lalibela πανω που πηγα να απαντησω,με καλυψες...
Μηπως να χαλαρωναμε λιγο ???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα