maιra1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Κατά την γνώμη μου "καλό" είναι ότι διακρίνεται ως "προσφέρον" δηλ.ότι δίνει γενναιόδωρα και ευγενικά αυτά που χρειάζονται οι πολλοί.Χμ, όπως βλέπεις δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση, γιατί όπως πολύ σωστά λέει ο taver πιο κάτω:
Με τι κριτήριο θα είναι επομένως κάποιο μέλος πιο "προνομιούχο" από κάποιο άλλο; αν το μέλος Α έχει γράψει ένα θέμα που το έχουν διαβάσει 50,000 άτομα και το μέλος Β έχει γράψει δέκα θέματα που τάχουν διαβάσει 100 άνθρωποι το ένα, ποιο μέλος θεωρείται πιο "καλό"?
Τώρα αν στο συγκεκριμένο forum οι πληροφορίες -κυρίως-που προσφέρονται είναι από 5 ή 10 ιστορίες ή από μια λίστα με δραστηριότητες ή από tips για εστιατόρεια κ' ξενοδοχεία ή -το κορυφαίο- από πρόθυμες απαντήσεις σε ότι νά'ναι ερωτήσεις κλπ. μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα ''κριθούν" με το κιλό ή με το κομμάτι. Η προσφορά είναι προσφορά και δεν αλλάζει.
Οσον αφορά την επιβράβευση με προνόμια; μα έχει αλήθεια σημασία; όποιος γράφει το κάνει πρωτίστως για το κέφι του,την χαρά του μοιράσματος και της ανταλλαγής πληροφοριών.Ετσι τουλάχιστον έχω καταλάβει. Κοντολογίς αυτός που "δίνει" είναι εξ' ορισμού προνομιούχος και το ξέρει, αν μη τι άλλο, από την αποδοχή που απολαμβάνει από τα μέλη.
Αν όμως, παρ' όλ' αυτά, εσύ ως οικοδεσπότης θέλεις να δώσεις προνόμια και έπαθλα......καλή φώτιση, καλή δύναμη και Παναγιά κοντά σου
Πολύυυυυυυυυυ δύσκολη δουλειά αλλά αν κάποιος πρέπει να την κάνει.......