hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
ευλογία τέκνον μου, χαίρομαι που επανακάμπτεις δριμύτατη. Και πού είσαι ακόμα, δεν τα τελειώσαμε...Δε μου λες βρε αδηφαγο γουρουνι (ή μήπως πάτερ Υδρονέτιος?) για να εχουμε και το καλό το ερώτημα: Με ράσα πήγατε ή με χρυσοποίκιλτα άμφια? Γιατί τόσο μοναστήρι και εκκλησιά δεν τα αντεχει ούτε ο αδελφος εν Χριστώ Ακάκιος
υγ Θα σου κλέψω την φωτογραφική μηχανή. Να το ξερεις.
Κλεό μου, δεν ήταν και η καλύτερη εποχή για την περιοχή. Στα ψηλά δεν φύτρωνε ούτε μαϊντανός, αλλά σε πολλά μέρη υπήρχαν δέντρα όμως χωρίς φύλλα λόγω του χειμώνα. Τέλη Μαϊου- αρχές Ιουνίου η φύση θα είναι καταπράσινη κι είναι ίσως η καλύτερη εποχή. Αλλά και πάλι το μοναστήρι μοναστήρι. Αυτό δεν το γλιτώνεις. Γι'αυτό τα γράφω, να έχει κάποιος μια ιδέα τι εστί Αρμενία. Όχι μόνο μέσω του κειμένου μου που είναι υποκειμενικό, αλλά κυρίως μέσω των φωτογραφιών που μιλούν από μόνες τους.Τι μεγαλειωδη που ειναι τα χιονισμενα αυτα βουνα στις φωτογραφιες !!!! Ομως το δεντρο πανω τους το ψαχνεις με το κυαλι...μου αρεσει η βλαστηση..βεβαια αν θυμαμαι καλα εσυ προτιμας την ξεραιλα.. και τα ορη στο Αφγανισταν ετσι ξερα ηταν...Οντως ...τα μοναστηρια ψιλοεμοιαζαν μεταξυ τους. Καλα που εισαι εσυ βρε γουρουνι και μαθαινουμε για ιδιαιτερους προορισμους ..πολυτιμοτατο το φωτογραφικο υλικο σου...βαλε κι αλλο...μπορεις !!!!!!!
Το επαναλαμβανω με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός. Αν κάτι θα επέλεγα από τη περιοχή θα ήταν η Γεωργία. Πήραμε μια μικρή γεύση κι οι εντυπώσεις ήταν καλές.
Last edited by a moderator: