• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Αριστοκρατική Βιέννη-πληροφορίες

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
εχω να θεσω το εξης ερωτημα:
σε 8 μερες φευγω για βιεννη.εχω κλεισει δωματιο στο hotel kummer απο τον φεβρουαριο.αργοτερα,οταν η skyeurope αλλαξε τις μερες των πτησεων ζητησα με μειλ απο το ξενοδοχειο ,να αλλαξω τις ημερομηνιες της κρατησης κ το δεχτηκαν χωρις κανενα απολυτως προβλημα.ολα οκ λοιπον!
μπηκα χθες να δω τι τιμες παιζουν στα ξενοδοχεια στην βιεννη κ ξαφνικα βλεπω οτι ολα εχουν ριξει τις τιμες και το kummer βγαζει το δικλινο στα 89 ευρω με πρωινο την βραδυα αντι των 120ευρω που το ειχα κλεισει εγω.δλδ .στα 5 βραδυα εχω την διαφορα των 150ευρω.
να μπω στην διαδικασια να ακυρωσω την κρατηση κ να κανω μια αλλη με την νεα τιμη ή να τους ενημερωσω με μειλ για καλυτερη τιμη?τι λετε?
γνώμη μου να στείλεις ε μειλ,επισημαίνοντας οτι διαπίστωσες την πτώση των τιμών ,δε νομίζω ότι θα σου το δώσουν με την ακριβή τιμή όταν η τρέχουσα είναι άλλη,
αν ακυρώσεις θα ρισκάρεις να ξαναβρεις

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Λοιπόν skioure, αν και θα τα πουμε από κοντά σήμερα, μεταφέρω προσωπική μου εμπειρία για να τη διαβάσουν και οι υπόλοιποι που πιθανόν βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση.

Πέρυσι είχα κλέισει ξενοδοχείο στη Ρώμη για τρεις νύχτες προς 600 ευρώ. Ένα μήνα πριν ξαναμπαίνω στο site ου ξενοδοχείου και βλέπω ότι κάνουν προσφορά και το ίδιο δωμάτιο βγαίνει 480 για τις ιδιες μέρες. Τους τηλεφωνώ λοιπόν και τους παραθέτω το πρόβλημα αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκέφτομαι να ακυρώσω και να κάνω νέα κράτηση ή ακόμα και να ψάξω άλλο ξενοδοχείο. Κατευθείαν μου είπαν να στείλω την αίτησή μου για να επωφεληθώ από τις νέες τιμές με e-mail. Mέσα σε μισή ώρα είχα λάβει e-mail που επιβεβαίωνε την κράτησή μου με τη χαμηλότερη τιμή. Και φυσικά αυτή ήταν και η τιμή που πληρώσαμε τελικά.

Άρα η γνώμη μου είναι "go for it". Νομίζω ότι θα βγεις κερδισμένη.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση ακύρωσα και κατευθείαν έκανα νέα κρατηση και δεν υπήρξε πρόβλημα.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το ίδιο έκανα κι΄εγώ πέρυσι για το Παρίσι, ακύρωση και ξανά κράτηση, αλλά μέσω της
booking com

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
και εγω τα ιδια μεσω του booking, twice.. βεβαια ειχα κλεισει δωματια που ανα πασα στιγμη μπορουσα να ακυρωσω εως την τελευταια μερα...

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Mπορει κανεις να μου αναφερει επιγραμματικα τα μουσεια που πιστευει οτι πραγματικα αξιζει να επισκευφθει κανεις στην Βιεννη;Επισης πως μαθαινω αν αλλαξε η skyeurope την μερα πτησης;Μεσω e-mail;Γιατι ειδα το μηνυμα του skiourou και τρομαξα προς στιγμην...Ευχαριστω.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
τελικα επικοινωνησα με το ξενοδοχειο μεσω μειλ(να πω οτι κ σε προηγουμενη επικοινωνια μαζι τους ηταν ταχυτατοι κ εξυπηρετικοτατοι) και θα μεινουμε τελικα σε deluxe δωματιο με χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που ειχα κλεισει για το standard!

dust,μπες στο σαιτ κ δες αν υπαρχει η πτηση αυτη με τις ημερομηνιες που πετας.
εγω αρχικα ειχα κλεισει για 27/5 ,οταν μπηκα στο σαιτ ειδα οτι ειχε για π.χ 24/5 και 28/5 κ ελειπε η ημ/νια που ειχα κλεισει.μετα τους πηρα τηλ κ αλλαξα την ημ/νια.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Mπορει κανεις να μου αναφερει επιγραμματικα τα μουσεια που πιστευει οτι πραγματικα αξιζει να επισκευφθει κανεις στην Βιεννη;Επισης πως μαθαινω αν αλλαξε η skyeurope την μερα πτησης;Μεσω e-mail;Γιατι ειδα το μηνυμα του skiourou και τρομαξα προς στιγμην...Ευχαριστω.

Dust για αρχη σου προτεινω να αγορασεις τον οδηγο ΤΟΠ 10 Βιεννη εκδοσεις Παπασωτηριου 16 ευρω τιμη δεν νομιζω να χρειαζεσαι κατι αλλο...χωριζει τη Βιεννη ανα περιοχη και σου δινει τα παντα...αν θελεις καποια τιπς που εγραψα (ήμουν Πρωτομαγια εκει ) μπες στο τοπικ Τελευταιες πληροφοριες για Βιεννη Μπρατισλαβα...και θα διαβασεις καποια χρησιμα πραγματα

Η Βιεννη ειναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φη τα best για μενα ηταν...
1) οι κηποι του SCHONBRUNN ( θα πληρωσεις 10 ευρω τρενακι και θα δεις ολους τους κηπους)
2) SCHLOSS SCHONBRUNN
3) Η συνοικια των Μουσειων
4) Ο ναος του Αγιου Στεφανου
5)Danaupark και διπλα ο Πυργος να πιεις το καφε σου περιστρεφεται αργα και βλεπεις ολη τη βιεννη απο ψηλα.....καταπληκτικο...
6) Παλατι του Xoφμπουργκ
7)Μπρατισλαβα παλια πολη θα πας με καταμαραν εχω γραψει στο παραπανω τοπικ οδηγιες...
Οτι αλλο θελεις στη διαθεση σου.....:clap:

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Τhanks skioure & Rethimno!:D
Το τοπικ Βιεννη Μπρατισλαβα το εχω ηδη διαβασει και ειναι πολυ ενδιαφερον.Ειδικα η βολτα στη Μπρατισλαβα με καταμαραν!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
τελικα επικοινωνησα με το ξενοδοχειο μεσω μειλ(να πω οτι κ σε προηγουμενη επικοινωνια μαζι τους ηταν ταχυτατοι κ εξυπηρετικοτατοι) και θα μεινουμε τελικα σε deluxe δωματιο με χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που ειχα κλεισει για το standard!

dust,μπες στο σαιτ κ δες αν υπαρχει η πτηση αυτη με τις ημερομηνιες που πετας.
εγω αρχικα ειχα κλεισει για 27/5 ,οταν μπηκα στο σαιτ ειδα οτι ειχε για π.χ 24/5 και 28/5 κ ελειπε η ημ/νια που ειχα κλεισει.μετα τους πηρα τηλ κ αλλαξα την ημ/νια.
μπράβο σκιουρινα!!!θα το ευχαριστηθείς το ξενοδοχείο!!!
το μετρ'ο ακριβώς απέναντι απο την πόρτα του ξενοδοχείου....η αγορά και η κινηση της πόλης μεσα στα ποδια σου...ωραιο πρωινό...φοβερα ψωμια !!! πεντακαθαρο..
ζητα να σου δωσουν δωματιο με θεα στην μαριενχιλφερ....τα πισω δωματια βλεπουν σε αιθριο...
να περασεις καλα..ειναι νωρις ακομα βεβαια..θα τα ξαναπουμε...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
λοιπον,παιδια τελευταια ερωτηση...στο museumsquarter ποια μουσεια μου προτεινε να δω?
ειμαι πολυ στεναχωρημενη..ο καιρος στην βιεννη μονο για τις ημερες που θα ειμαι εγω θα ειναι βροχερος κ κρυος @^$*%%
πανε οι ξαπλες στα παρκα που ονειρευομουν:klaps:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα