• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Αριστοκρατική Βιέννη-πληροφορίες

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
οσες κ όσοι βρεθείτε στην Βιέννη ως γνωστόν επιβάλλεται επίσκεψη στο εξοχικό-παλάτι Σενμπρουν οπως εχει προαναφερθεί κ αλλού.

Το δικό μου tipp ειναι να επισκεφτείτε και το εντός των ανακτόρων Wagenburg
Kunsthistorisches Museum: Museum of Carriages and Department of Court Uniforms

Βρίσκεται στα εντελώς δεξιά σας μετα την 1η εισοδο εντός των ανακτόρων στην μεγάλη αυλή...

Θα δείτε μεταξύ άλλων ολο τον άκρως εντυπωσιακό στόλο οχημάτων της βασιλικής αυλής και όχι μόνο.
Και φυσικά πολλές αναφορές στην Ελισάβετ, γνωστή και ως Σισι, με έκθεση φορεμάτων της κ όχι μονο,η οποία οπως δίαβασα εκει, ήταν φανατική λάτρης των ταξιδιών με πλοίο εξηγώντας κ τους λόγους οι οποίοι μου διαφεύγουν τώρα (σημ. τα ακούς Σαμίων:haha:,)

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Nα ρωτησω κατι λιγο διαφορετικο σε οτι αφορα τα εισητηρια που εχω κλεισει για Βιεννη.Το επωνυμο του φιλου ξεκινα απο Μπ στα ελληνικα.Στο εισητηριο του το επωνυμο το εχω γραψει με αγγλικους χαρακτηρες με mp.Βλακεια μου μεγαλη αλλα τετοια ωρα τετοια λογια...Θα αντιμετωπισει πιστευετε καποιο προβλημα με δεδομενο οτι δεν εχει ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες;Μηπως αμφισβητησουν οτι προκειται για το ιδιο προσωπο;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Με τι θα ταξιδέψει, με ταυτότητα ή διαβατήριο;

Εάν δεν έχει ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να πάει να βγάλει, οπότε να ζητήσετε να το γράψουν έτσι στην καινούργια.

Επίσης, μπορείς να στείλεις ένα e-mail στην εταιρεία για να το διορθώσεις, εξηγώντας πως έχει το θέμα, αν και μπορεί να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμη κι αν πάει έτσι. Αρκεί να μην πέσει σε κανέναν περίεργο υπάλληλο.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Nα ρωτησω κατι λιγο διαφορετικο σε οτι αφορα τα εισητηρια που εχω κλεισει για Βιεννη.Το επωνυμο του φιλου ξεκινα απο Μπ στα ελληνικα.Στο εισητηριο του το επωνυμο το εχω γραψει με αγγλικους χαρακτηρες με mp.Βλακεια μου μεγαλη αλλα τετοια ωρα τετοια λογια...Θα αντιμετωπισει πιστευετε καποιο προβλημα με δεδομενο οτι δεν εχει ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες;Μηπως αμφισβητησουν οτι προκειται για το ιδιο προσωπο;
λοιπον, ακριβως το ιδιο προβλημα το εχω αντιμετωπισει και εγω στο παρελθον..
ειχαν γραψει λαθος το ονομα της φιλης μου που ξεκιναγε απο pl και το χαν γραψει bl..
το ειδα στο μειλ επιβεβαιωσης που μου εστειλαν, τηλ. στην εταιρια, ρωτησα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα..απλα και στο πηγαινε και στην επιστροφη οταν πηγαιναμε στο γκισε της εταιριας το διευκρινιζαμε το λαθος..μην ανησυχεις λοιπον!!

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Nα΄στε καλα και οι δυο!Ευχαριστω!

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Κανένα πρόβλημα
Το επώνυμο του συζύγου μου, πάντα λάθος το γράφουν. Ποτέ δεν συναντήσαμε πρόβλημα.
Να περάσεις όμορφα...

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Σε οτι αφορα την χειραποσκευη ποσα κιλα μπορει να ειναι;Στο site της skyeurope αναφερει μονο τις διαστασεις και οχι τα κιλα.
SkyEurope Airlines allows strictly one piece of cabin baggage, which must not exceed the size of 55 x 40 x 20cm and it must be light enough for the passenger to place it safely in the overhead locker without any assistance.
Καθως πολλοι εδω μεσα εχουν ταξιδεψει με skyeurope δεν πιστευω οτι θα εχω προβλημα στο να παρω μια απαντηση.:D
Ευχαριστω.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Dust αν θελεις μπες στο τοπικ Τελευταιες πληροφοριες για Βιεννη- Μπρατισλαβα εχω γραψει καποια τιπς που πρεπει να ξερεις πριν ταξιδεψεις...ισως σε ενδιαφερουν

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Σε οτι αφορα την χειραποσκευη ποσα κιλα μπορει να ειναι;Στο site της skyeurope αναφερει μονο τις διαστασεις και οχι τα κιλα.

Καθως πολλοι εδω μεσα εχουν ταξιδεψει με skyeurope δεν πιστευω οτι θα εχω προβλημα στο να παρω μια απαντηση.:D
Ευχαριστω.
εμενα την χειραποσκευη δεν μου την ειχαν ζυγισει..οκ, μην παρεις κανενα θηριο,
αλλα με ενα απλο σακ βουαγιαζ, δεν προκειται να σου δημιουργησουν προβλημα!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Latinaki που εισαι ?????

rdv το βραδυ στο φορουμ της Γιουροβιζιον σε ανοιχτη γραμμη για βαθμολογια σχολια κ.λ.π

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Ούτε εμένα την είχα ζυγίσει αλλά και laptop (15") που είχα πάρει κανένα πρόβλημα.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
εχω να θεσω το εξης ερωτημα:
σε 8 μερες φευγω για βιεννη.εχω κλεισει δωματιο στο hotel kummer απο τον φεβρουαριο.αργοτερα,οταν η skyeurope αλλαξε τις μερες των πτησεων ζητησα με μειλ απο το ξενοδοχειο ,να αλλαξω τις ημερομηνιες της κρατησης κ το δεχτηκαν χωρις κανενα απολυτως προβλημα.ολα οκ λοιπον!
μπηκα χθες να δω τι τιμες παιζουν στα ξενοδοχεια στην βιεννη κ ξαφνικα βλεπω οτι ολα εχουν ριξει τις τιμες και το kummer βγαζει το δικλινο στα 89 ευρω με πρωινο την βραδυα αντι των 120ευρω που το ειχα κλεισει εγω.δλδ .στα 5 βραδυα εχω την διαφορα των 150ευρω.
να μπω στην διαδικασια να ακυρωσω την κρατηση κ να κανω μια αλλη με την νεα τιμη ή να τους ενημερωσω με μειλ για καλυτερη τιμη?τι λετε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom