Traveller
Member
Και τι σου έχουν πει δηλαδή οι Έλληνες Τροτσκιστές αγόρι μου? ότι η Κροστάνδη ήταν αγνό λαϊκό κίνημα και ο Μάχνο πατριώτης και επαναστάτης... η λάσπη που πετάς δεν έχει όρια... σταμάτα τις ψευτιές και πάρε διάβασε τι λέει ο ίδιος ο Τρότσκυ για τα κουμάσια τους αναρχικούς και τον "επαναστάτη" Μάχνο...Πάντως με συντρόφους σου,αν θες να λέγεσαι αυτό που ισχυρίζεσαι,έχω κάνει άπειρες πορείες και συζητήσεις.Α,ήμασταν και έξω απ'την Ισραηλινή πρεσβεία τον Ιούνιο.Θύμασαι,τότε με τους ηλίθιους που σκοτώθηκαν.Δεν σε είδα πουθενά.Αντιθέτως τους έβριζες εδώ μέσα.
Λεόν Τρότσκι. Για τον Αναρχισμό (Μάχνο - Κροστάνδη)
Έγραψα αναλυτικά τι πίστεύω ότι έγινε τον Ιούνιο στη Γάζα και φυσικά ακόμη πιστεύω ότι στις τότε πορείες κατέβαιναν οι αφελείς, οι ηλίθιοι και οι δοτοί... διάλεξε τι από τα τρία είσαι...
Αυτό τώρα ήταν αστείο? Να βάλω την γάτα μου να γελάσει... εσύ υποθέτω ότι ανήκεις δηλαδή στην πλατιά λαϊκή Ελληνική πλειοψηφία... στο ΠΑΣΟΚ τον Αντωνάκη και την Παπαρήγα την καλή?Που ανήκεις;
Σε διάσπαση των διασπασμένων;
Εκπληκτική φασιστική άποψη... όσοι είναι πάνω από πενήντα πρέπει με την λογική σου να εκτελούνται? Από ποιούς από τους αναρχικούς ή από τους Σταλινικούς? Τα ίδια χάλια είσαστε...Σε αντίθεση με έσενα που αποφοίτησες την ίδια χρονιά με τον Καστοριάδη,στις αρχές του '80 μόνο σε κατάληψη νηπιαγωγείου θα μπορούσα να έχω συμμετάσχει.Οπότε ο ινστρούχτοράς μου ήταν μάλλον η παιδαγωγός μου.
Τι άλλο θέλεις δηλαδή να καταθέσω... link από το ΛΟΙΠΟΝ και το ΣΟΚ ή τσόντες από το Playboy? Σοβαρέψου ρε...Για τα παραμύθια που βρίσκεις και τσαμπουνάς εκτός από τροτσκιστικά blogs και εφημερίδες έχεις κάτι άλλο να καταθέσεις;
Nαι θα το ήθελα πολύ... γράψε να δούμε και να κρίνουμε όλοι μαζί...Ή μήπως θες να σου θυμίσω ότι τις παπαρολογίες που λες για τους αναρχικούς έλεγαν οι Σταλινικοί για σας στην Ισπανία;
Ότι λέω εγώ στο παραπέντε αγορίνα μου μην το λες εσύ ακριβώς... γίνεσαι ρόμπας... πες και κάτι δικό σου...Καλός Σταλίνας είσαι και του λόγου σου.Απλώς το ντύνεις με άλλο όνομα.