• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Ταξίδι στην Ουάσιγκτον

hamurabi

Member
Παιδια, θα βρεθω για ενα 24ωρο στην Ουασινγκτον (θα ειμαι 9 μερες NYC). Θα παω space museum και λευκο οικο,καπιτωλιο, μνημειο λινκολν,βετερανων πολεμου.... αξιζει κατι αλλο απο αξιοθεατα?

επισης επειδη ολα θα γινουν απο μια φορα (πλην των φαγητων)μια βραδυνη βολτα, 2 φορες φαγητο, 1-2 καφεδες θα ηθελα μια προταση για το καθενα τουλαχιστον.
ενα ωραιο μερος για βραδυνη βολτα-ποτο με ωραια θεα στην πολη ή κατετοιο
1-2 ωρεαια μερη για καφε
και 1-2 προτασεις για φαγητο (budget επιλογες)

σας χιλιοευχαριστω

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πρώτα ρίξε μια ματιά στα 2 Space Museums για το ποιο προτιμάς να δεις. Είχα γράψει για το ένα (αυτό του Mall στο chapter 9) και για το άλλο κοντά στο Dulles (στο chapter 11). Ρίξε μια ματιά ποιο θα σου άρεσε περισσότερο. Επίσης, λίγο βόρεια από το Mall βρίσκεται το Ford's Theater, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Lincoln.

Στο post #2, ο Δημήτρης έχει ανεβάσει ένα κατατοπιστικό σχεδιάγραμμα του Mall. Ο γύρος του Mall θεωρώ είναι must. Εμένα μου άρεσε πολύ και ο γύρος της Tidal Basin, όπου θα δεις επίσης το Μνημείο του Martin Luther King, του Roosevelt και το αγαπημένο μου, αυτό του Jefferson.

Για βράδυ, το φωταγωγημένο Μνημείο του Lincoln είναι γεμάτο κόσμο. Για φαγητό για βράδυ, θα σκεφτόμουν σοβαρά και το Georgetown (έγραψα για αυτό στο chapter 10).

Έχει ένα σωρό φαγάδικα πίσω (βόρεια) του Λευκού Οίκου, αλλά μου έδωσαν την εντύπωση πως ήταν καθαρά τουριστικά με μέτριο φαγητό. Για ακόμη πιο budget, έχει πολλές καντίνες κατά μήκος του Mall (μεταξύ Καπιτωλίου - Μνημείου Ουάσινγκτον), οπότε μπορείς να τσιμπήσεις στα γρήγορα τίποτα και από εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom