• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δανία Σουηδία Κοπεγχάγη – Μάλμε - Στοκχόλμη

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Θα περιμένω κ τα βιντεάκια , πάντα ειναι πολύ ωραια και ταξιδευω μαζι σας , ευχαριστώ !!!
Επιτέλους τα έκανα τα βίντεο και τα ανεβάζω στο YouTube.
Εδώ είναι η Κοπεγχάγη:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
πωπω πονεσαν τα δικα μου ποδια απο το ποδαροδρομο.............. παντως εχεις αναβαθμιστει ως φωτογραφος η αλλαξες και φωτογραφικη μηχανη?? ναστε καλα να ταξιδευεται συνεχως..

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
πωπω πονεσαν τα δικα μου ποδια απο το ποδαροδρομο.............. παντως εχεις αναβαθμιστει ως φωτογραφος η αλλαξες και φωτογραφικη μηχανη?? ναστε καλα να ταξιδευεται συνεχως..
Υπάρχουν μέρες που κάνουμε και 15 χιλιόμετρα με τα πόδια. Ειδικά σε αυτό τα ταξίδι κάναμε πολλά σχεδόν κάθε μέρα.
Δε νομίζω ότι έγινα καλύτερος στις φωτογραφίες. Ούτε μηχανή ή φακό έχω αλλάξει από το 2015 νομίζω. Το κινητό μου έχω αναβαθμίσει και πλέον βάζω από αυτό αρκετές φωτογραφίες. Σκέψου επίσης ότι σε αυτό το ταξίδι όλες τις μέρες είχαμε λιακάδα και αυτό βοηθά.
Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Υπάρχουν μέρες που κάνουμε και 15 χιλιόμετρα με τα πόδια. Ειδικά σε αυτό τα ταξίδι κάναμε πολλά σχεδόν κάθε μέρα.
Δε νομίζω ότι έγινα καλύτερος στις φωτογραφίες. Ούτε μηχανή ή φακό έχω αλλάξει από το 2015 νομίζω. Το κινητό μου έχω αναβαθμίσει και πλέον βάζω από αυτό αρκετές φωτογραφίες. Σκέψου επίσης ότι σε αυτό το ταξίδι όλες τις μέρες είχαμε λιακάδα και αυτό βοηθά.
Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις.
Νασε καλά να ταξιδεύεις...πάντως τόσα χιλιόμετρα ποδαροδρομο εγώ τώρα πια ασθενοφόρο θα θέλω....όσο για τις φωτό αυτής της ιστορίας είναι πολύ καλύτερες από του Πακισταν

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
όσο για τις φωτό αυτής της ιστορίας είναι πολύ καλύτερες από του Πακισταν
Στη σκανδιναβία εκείνα που τραβούσαμε ήταν κτίρια με διάφορα χρώματα και πιστεύω ότι αυτή η αντίθεση των χρωμάτων δημιουργεί την αίσθηση ότι η φωτογραφία είναι καλύτερη επειδή είναι πιο όμορφη. Στο πακιστάν επειδή τα βουνά και τα χώματα ήταν γκρίζα, οι φωτογραφίες σίγουρα φαίνονται λίγο πιο μονότονες και ίσως κουραστικές. Επίσης πολλές από τις φωτογραφίες του πακιστάν είναι τραβηγμένες μέσα από το αυτοκίνητο, δηλαδή εν κινήσει, με αποτέλεσμα σίγουρα να μην είναι τόσο καλή η ποιότητα αν και τα megapixel είναι τα ίδια.
Πάντως οι ρυθμίσεις της μηχανής είναι πάντα ίδιες εκτός εάν κάνω manual που το κάνω συνήθως όταν δεν είναι καλός ο καιρός.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom