• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Από το αντάρτικο στην προεδρία

Traveller

Member
Πάντως με συντρόφους σου,αν θες να λέγεσαι αυτό που ισχυρίζεσαι,έχω κάνει άπειρες πορείες και συζητήσεις.Α,ήμασταν και έξω απ'την Ισραηλινή πρεσβεία τον Ιούνιο.Θύμασαι,τότε με τους ηλίθιους που σκοτώθηκαν.Δεν σε είδα πουθενά.Αντιθέτως τους έβριζες εδώ μέσα.
Και τι σου έχουν πει δηλαδή οι Έλληνες Τροτσκιστές αγόρι μου? ότι η Κροστάνδη ήταν αγνό λαϊκό κίνημα και ο Μάχνο πατριώτης και επαναστάτης... η λάσπη που πετάς δεν έχει όρια... σταμάτα τις ψευτιές και πάρε διάβασε τι λέει ο ίδιος ο Τρότσκυ για τα κουμάσια τους αναρχικούς και τον "επαναστάτη" Μάχνο...

Λεόν Τρότσκι. Για τον Αναρχισμό (Μάχνο - Κροστάνδη)

Έγραψα αναλυτικά τι πίστεύω ότι έγινε τον Ιούνιο στη Γάζα και φυσικά ακόμη πιστεύω ότι στις τότε πορείες κατέβαιναν οι αφελείς, οι ηλίθιοι και οι δοτοί... διάλεξε τι από τα τρία είσαι...

Που ανήκεις;
Σε διάσπαση των διασπασμένων;
Αυτό τώρα ήταν αστείο? Να βάλω την γάτα μου να γελάσει... εσύ υποθέτω ότι ανήκεις δηλαδή στην πλατιά λαϊκή Ελληνική πλειοψηφία... στο ΠΑΣΟΚ τον Αντωνάκη και την Παπαρήγα την καλή?

Σε αντίθεση με έσενα που αποφοίτησες την ίδια χρονιά με τον Καστοριάδη,στις αρχές του '80 μόνο σε κατάληψη νηπιαγωγείου θα μπορούσα να έχω συμμετάσχει.Οπότε ο ινστρούχτοράς μου ήταν μάλλον η παιδαγωγός μου.
Εκπληκτική φασιστική άποψη... όσοι είναι πάνω από πενήντα πρέπει με την λογική σου να εκτελούνται? Από ποιούς από τους αναρχικούς ή από τους Σταλινικούς? Τα ίδια χάλια είσαστε...

Για τα παραμύθια που βρίσκεις και τσαμπουνάς εκτός από τροτσκιστικά blogs και εφημερίδες έχεις κάτι άλλο να καταθέσεις;
Τι άλλο θέλεις δηλαδή να καταθέσω... link από το ΛΟΙΠΟΝ και το ΣΟΚ ή τσόντες από το Playboy? Σοβαρέψου ρε...

Ή μήπως θες να σου θυμίσω ότι τις παπαρολογίες που λες για τους αναρχικούς έλεγαν οι Σταλινικοί για σας στην Ισπανία;
Nαι θα το ήθελα πολύ... γράψε να δούμε και να κρίνουμε όλοι μαζί...

Καλός Σταλίνας είσαι και του λόγου σου.Απλώς το ντύνεις με άλλο όνομα.
Ότι λέω εγώ στο παραπέντε αγορίνα μου μην το λες εσύ ακριβώς... γίνεσαι ρόμπας... πες και κάτι δικό σου...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είπα πουθενά να εκτελούνται οι άνω των πενήντα;;;;;;
Απλώς σχολίασα την λάθος εκτίμησή σου περί της ηλικίας μου.
Καλά είσαι ανεκδιήγητος και όταν χάνεις την ψυχραιμία σου χάνεις και το μοναδικό σου χάρισμα.Αυτό του αποπροσανατολισμού.

Είπα πουθενά επίσης ότι οι Τροτσκιστές είναι συνοδοιπόροι του Αναρχισμού;;;;;;;
Είπα απλώς ότι έχουμε κάνει πορείες για κοινούς αγώνες κι ότι έχω συζητήσει μαζί με πολλούς,γιατί σε αντίθεση με σένα δεν έχω κανένα βιβλίο και καμία ιδέα ιερή και αδιαπραγμάτευτη.ΣΥΖΗΤΑΩ.

Μαθήματα στο κόσμο περί αναρχισμού δεν πρόκειται να κάνω κι ούτε εξυπηρετεί τίποτα εδώ.Όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ.Μια λέξη που έχεις ξεχάσει εδώ και καιρό μάλλον.Φαντάζομαι ότι τώρα με τα κρύα καίς κανέναν Μπακούνιν για να ζεσταθείς.Βλέπεις εγώ δεν φοβήθηκα ποτέ μου να διαβάσω από Μαρξ και Ένγκελς μέχρι Τρότσκι,Μάο και Έμμα Γκόλντμαν.Άλλοι φοβούνται την πολυφωνία.

Λοιπόν,κοίτα τώρα να κολλήσεις σε καμιά κοπελίτσα που ψάχνει να πάει γαμήλιο στο Ντουμπάι κι άσε με εμένα.Είμαι λίγο σκληρός για τη μασέλα σου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι επειδή γνωρίζω την μανία σου να λές πάντα κάτι τελευταίος για να κερδίσεις τις εντυπώσεις,τουλάχιστον εντυπωσίασέ μας πραγματικά !

Traveller

Member
Λοιπόν,κοίτα τώρα να κολλήσεις σε καμιά κοπελίτσα που ψάχνει να πάει γαμήλιο στο Ντουμπάι κι άσε με εμένα.Είμαι λίγο σκληρός για τη μασέλα σου.
Ήταν σκληρός και τον λέγαν Λαλάκη... συγνώμη Maltakias...

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Σύντροφοι ψυχραιμία....γελάνε και τα μουστάκια του άγριου καπιταλισμού που ενσαρκώνει ο μέγας ταβέρ, συνεννοηθείτε επιτέλους σύντροφοι (και συντρόφισσες) και αφήστε τις μικροπολιτικές σας διαφορές για το επόμενο συνέδριο (Αύγουστος 2011, Β. Κορέα), όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο: ποιοι θα είναι στη 1η γραμμή και ποιοι στα ορυχεία άνθρακος.
Όχι ρε γμτ, έλεγα να πάω Κεφαλλονιά τον Αύγουστο αλλά τώρα μου μπαίνουν ιδέες...
Α, και η Κορέα είναι μία!

Christian

Member
Έλειψα δύο μέρες και ''σκοτώθηκαν'' μεταξύ τους δυο αναχώματα της πολιτικής με ανύπαρκτη ιστορία.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κρίμα ρε Christian που δεν έχουμε την ιστορία σας.Τι να πρωτοπιάσεις.
Εθνικές εκκαθαρίσεις,γκούλαγκ,Τσαουσέσκου,βρώμικο '89;
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Πραγματικά ζηλεύω.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,ναι μη ξεχάσω.

Λαϊκή συσπείρωση παντού.

Christian

Member
Κρίμα ρε Christian που δεν έχουμε την ιστορία σας.Τι να πρωτοπιάσεις.
Εθνικές εκκαθαρίσεις,γκούλαγκ,Τσαουσέσκου,βρώμικο '89;
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Πραγματικά ζηλεύω.
Δεν μου προξενεί καθόλου εντύπωση που χρησιμοποιείτε την αστική προπαγάνδα, ούτως η άλλως η σχέση σας είναι αμφίδρομη.

Α,ναι μη ξεχάσω.

Λαϊκή συσπείρωση παντού.
Ααα...βέβαια εσείς την μέρα των εκλογών θα είστε για φραπέ ή θα κάνετε ανοιχτές συνελεύσεις που εντελώς τυχαία ξανά βολεύει το αστικό σύστημα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γειά σου ρε Christian με τα επιχειρήματά σου.Ρίξε κι ένα άρθρο του Ριζοσπάστη τώρα να δέσει το γλυκό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom