ka8y
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία
Η σαύρα είναι ψευτική.. αλλά.. δεν εφευγε απο την παρέα μας!
χαχαα ναι! Δεν ειδα ουτε ενα ομως!!! ))Χαιρομαι που ξεκινησες ιστορια!!!!
Περιμενω την συνεχεια!!!
Εγω ειμαι με το ρολοι κουκου...χαχα!!!
Σου εμεινε ε;;;
την εταιρία ενοικιάσεων (29 ευρώ/5 μέρες απο το economycarrentals.com) και πήγαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο απο εκεί κοντά. Εκεί φάγαμε ενα "στενό μαρκάρισμα" για να κάνουμε την ασφάλεια φουλ μεικτή "our roads are terrible, the windshield will break and I will have to charge you 800 euros!" - δεν μασήσαμε, πήραμε το αυτοκινητάκι μας
Καλησπέρα!Καλησπέρα! Εξαιρετική η ιστορία σου! Φεύγουμε και εμείς 4 άτομα για Ρουμανία. 18 πρωί φτάνουμε Βουκουρέστι και θα φύγουμε αμέσως για Μπρασόβ.
Δεν έχω κλείσει ακόμα αμάξι και θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση!
Είναι αξιόπιστη; Ρωτάω γιατί είναι υπερβολικά φθηνότερη η εταιρεία από άλλες που έχω βρει!
Είχες προπληρώσει με κάρτα φαντάζομαι. Σωστά; Όταν πήγατε να το παραλάβετε, σας έκαναν κάποια προκρατηση στην κάρτα σαν ασφάλεια δικιά τους, (το οποίο στο επιστρέφουν μετά); Αν ναι πόσο ήταν το ποσό;
Οπότε αποτι κατάλαβα δεν πληρώσατε την έξτρα έξτρα ασφάλιση, απλά κρατήσατε την βασική που είχε. Σωστά;
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Το φοβόμουν το 1000€ καθώς η κάρτα μου δεν έχει τέτοιο όριο!Καλησπέρα!
Απο το economycarrentals.com νοικιάζω χρόνια στο εξωτερικό και είναι αξιόπιστο. Συνεργάζεται με διάφορους, στην ρουμανία μας έκλεισε στην Klass Wagen. Μας δεσμεύσανε 1000 ευρώ στην κάρτα όταν φτάσαμε, τα οποια μας τα κάνανε άμεσα επιστροφή μολις επιστρέψαμε το αυτοκίνητο. Η ασφάλεια που είχαμε ήταν μεικτή με 1000 ευρω excess - δηλαδή σε κάποια ζημιά πληρώνουμε τα 1000 πρώτα. Αν ήθελες πλήρωνες 100κατι για τις 5 μέρες και ήταν χωρις excess. Αυτο μπορείς να το κάνεις και απο το site του economycarrentals (οι οποίοι περιέργως είναι έλληνες - κάπου στην Κρητη). Ελπίζω να βοήθησα!
Θα μπω να διαβάσω ξανά τους όρους τους, θα τους στείλω και ένα email και θα επιστρέψω με την απάντηση τους!Το κλείνεις εξαρχής με μεικτή ασφάλεια, λιγο πιο ακριβά και δεν σου δεσμεύουν τίποτα νομίζω