ευχαριστω πολυΕχει το δικαιωμα το ξενοδοχειο να διεκδικησει δικαστικα τα χρηματα του αν το επιθυμει και το συμφερει. Νομικα το πατημα του κουμπιου της κρατησης που εκανες ισοδυναμει με υπογραφη συμβολαιου
ευχαριστω πολυΕχει το δικαιωμα το ξενοδοχειο να διεκδικησει δικαστικα τα χρηματα του αν το επιθυμει και το συμφερει. Νομικα το πατημα του κουμπιου της κρατησης που εκανες ισοδυναμει με υπογραφη συμβολαιου
Ισχύουν τα παραπάνω που γράφεις.Εχει το δικαιωμα το ξενοδοχειο να διεκδικησει δικαστικα τα χρηματα του αν το επιθυμει και το συμφερει. Νομικα το πατημα του κουμπιου της κρατησης που εκανες ισοδυναμει με υπογραφη συμβολαιου
Αυτό η τράπεζα δεν το ξέρει; Σε εμάς μας είπαν θα έπρεπε να έχει ζητηθεί το πιν.Όταν μου έρχονται πελάτες με Αμερικάνικη κάρτα,το μηχάνημα μου δεν ζητάει πιν.
Μόνο υπογραφή του πελάτη.Τώρα αν δεν έχεις βάλει ούτε υπογραφή,δεν ξέρω.
Υπογραφή στο απόκομμα της συναλλαγής βάλατε;Όχι στην αναλυτική απόδειξη του ξενοδοχείου.Αυτό η τράπεζα δεν το ξέρει; Σε εμάς μας είπαν θα έπρεπε να έχει ζητηθεί το πιν.
Υπογραφή βάλαμε στην απόδειξη αν εννοείς αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι μια υπογραφή αντισταθμίζει το pin της κάρτας.
Υπογραφή βάλαμε σε όλα τα ξενοδοχεία που μείναμε, είτε πληρώσαμε με κάρτα,είτε με μετρητά.
Ναι στο απόκομμα της συναλλαγής.Υπογραφή στο απόκομμα της συναλλαγής βάλατε;Όχι στην αναλυτική απόδειξη του ξενοδοχείου.
Παλαιότερα δεν υπήρχαν pin.Με υπογραφή ήταν η ταυτοποίηση της συναλλαγής.Αφου το ανέφερες ήδη στην τράπεζα δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο.Για καλό και για καλό παρακολούθησε το επόμενο διάστημα την κίνηση της κάρτας.Το booking δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.Ναι στο απόκομμα της συναλλαγής.
Βασικά μας έδωσαν ένα χαρτί Α4 με τον αναλυτικό λογαριασμό και την απόδειξη στην οποία υπογράψαμε.
Σωστό αυτό,δεν το σκέφτηκα και δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν έβαλε την κάρτα στο τερματικό ή αν έβαλε τον αριθμό της κάρτας χειροκίνητα γιατί ήταν ο πάγκος και δεν έβλεπα.Τα τερματικα POS δεν χρειαζονται PIN για να ολοκληρωσουν συναλλαγη οταν ο αριθμος της καρτας εισαγεται/πληκτρολογειται χειροκινητα (και οχι μεσω καρτας). Τουλαχιστον ετσι ειναι ρυθμισμενα αυτα των ξενοδοχειων για να μπορουν να κανουν χρεωσεις χωρις τη φυσικη παρουσια της καρτας.