Pierre Herme με κλειστά τα ματίαΚαλησπέρα, μία τελευταία ερώτηση για Παρίσι. Η αδελφή μου θέλει να τις φέρω macaron. Να πάω στο Pierre Herme η έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ζαχαροπλαστείο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημέρα για μικρά μυστικά που δεν είναι τουριστικά αναφέρομαι.Απίθανο το ..πλυντήριο -μπαρ !!Για φαγήτο γρηγορο και φτηνό έχεις κάτι να προτείνεις;Δεν ξέρω τι εννοείς καυτή.... Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ η θέα από το Pompidou centre αλλά και η περιοχή εκεί γενικά.... Ακόμα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά ωραίο μπαρ που έχει αναφερθεί είναι το lavomatic που είναι πλυντήριο και ανοίξει μια κρυφή πόρτα μπαίνεις. Αν κ το τελευταίο είναι αρκετά τουριστικό νομίζω....
Ευχαριστώ Ειρηνη.Ναι πιστεύω αξίζει να γευτεί κάνεις μια ωραία γαλλική κουζίνα.Αλλα τώρα πάμε για ψυχαγωγία και η γευσιγνωσια σε άλλο ταξίδι.Φαγητό ήταν πολύ πολυ ακριβό κ εμείς προσωπικά δεν τρελάθηκαμε με τις γευσεις.... Ακόμα κ οι κρέπες ήταν με πόλυ βούτυρο κ λιγδερες... Ή βλέπαμε άλλοι να τρώνε σαλιγκάρια, μπλιαξ.... Αλλά είμαστε δύσκολοι στο φαγητό κ περίεργοι. Πάντως για να γεμίσει το στομάχι υπάρχουν κ τα Carrefour με ζεστό φαγητό... Δεν το προτείνω σαν ποιότητα κ γεύση αλλά όταν θες κ ποσότητα είναι μια φτηνη λύση.... Αξίζει όμως να κάνεις κάποια γεύματα σε ωραία εστιατόρια μιας κ η γαλλική κουζίνα φημίζεται...
Άλλο καλό σημείο με θεα που έχει αναφερθεί στο φόρουμ είναι το institut du monde Arab. Ανεβαίνεις με το ασανσέρ!