tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Δεν έχει καμία σχέση.Εισαι σιγουρος οτι η θεα ειναι τοσο διαφορετικη απο την ταρατσα της Γκαλερι Λαφαγιετ που ειναι δωρεαν? Δεν νομιζω.
Δεν έχει καμία σχέση.Εισαι σιγουρος οτι η θεα ειναι τοσο διαφορετικη απο την ταρατσα της Γκαλερι Λαφαγιετ που ειναι δωρεαν? Δεν νομιζω.
Και απο τον 2ο οροφο μια χαρα θεα εχεις, ασε που νομιζω οτι ο 3ος ειναι κ λιγο ταλαιπωρια γτ ανεβαινει συγκεκριμενος καθε φορα αριθμος ατομων (οχι μεγαλος) οποτε πρεπει να περιμενεις στον 2ο, παντως σιγουρα θα προτιμουσα το ασανσερ.Δεν εχω ιδεα αλλα οκ ξερεις , Παρισι , τα παιδια θελουν να ανεβουν , οποτε δεν εχω και επιλογη...
Σε πιο σημείο της πόλης? Πού θα μπορούμε να κινηθούμε δηλ χωρίς πρόβλημα?Θα έχει διαδήλωση.
Η κύρια διαδήλωση είναι από Place de la République σε Place de la Nation. Κάνε όμως και μια έρευνα στα γαλλικά ΜΜΕ όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία.Σε πιο σημείο της πόλης? Πού θα μπορούμε να κινηθούμε δηλ χωρίς πρόβλημα?
Μπορείς με ταξί, το κόστος ειναι 36Ε ή με το οrly bus 12E/ατομοΚαλημέρα σας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι που κλείσαμε τον Σεπτέμβριο.
1) Με ποιους τρόπους μπορώ να μεταφερθώ από το αεροδρόμιο ΟRLY στο ξενοδοχείο μου που είναι το ibis Paris Alésia Montparnasse 14ème, 49 Rue des Plantes, 75014;