• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
LIDA, ευχαριστουμε για την αψογη -παρα τη βροχη- οργανωση της συναντησης.. :clap::clap:
για αλλη μια φορα συναντηθηκαμε οι φιλοι απ τα παλια και μας δοθηκε η ευκαιρια να γνωριστουμε και με τα νεα μελη του φορουμ..
για αλλη μια φορα ταξιδεψαμε στις πεντε ηπειρους
για αλλη μια φορα ανταλλαξαμε χρησιμες πληροφοριες
για αλλη μια φορα σταματησε ο χρονος..
Διαρκεια συναναντησης 5 ωρες

αν ψαχνετε περαιτερω κουτσομπολια λυπαμαι πολυ που θα σας απογοητευσω..

με υγεια και στην επομενη παιδια..

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ηταν μιά πολύ ωραία συνάντηση!!γνωρίσαμε κι από κοντά τα νέα "αστέρια":clap:του φόρουμ,
η αλήθεια είναι πως όλως τυχαίως:bleh:όπως είπε και ο Θάνος η Ρώμη είχε την τιμητική της στα προσεχή ταξιδιωτικά μας πλάνα...
άντε και στην επόμενη παιδιά!

alexstef2

Member
Παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα! Ένας ένας είστε όλοι καταπληκτικοί αν και προς τα τελευταία τραπέζια ανταλλάξαμε λιγότερες κουβέντες αλλά καλό είναι αυτό, να κρατάμε κάτι για την επόμενη και επόμενη συνάντηση που ήδη περιμένω... LIDA ευχαριστούμε πολύ για την άψογη οργάνωση!
Οι Θεσσαλονίκεις πάντως πάνε Ρώμη φέτος! Είναι η χρονιά της ΕλληνοΡωμαικής φιλίας!

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
για αλλη μια φορα σταματησε ο χρονος..
Διαρκεια συναναντησης 5 ωρες
και άλλη 1 ώρα που φάγαμε έξω που χαιρετιόμασταν μέχρι να φύγουμε 6!! :haha:
Λύδα ευχαριστούμε για την οργάνωση!! ;)
το μαγαζί ήταν βολικότατο και επιτέλους χωρίς δυνατή μουσική :clap:
Θάνο και εγώ Ρώμη πάω με ξέχασες, αλλά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και καθόλου αυτή τη φορά για να σου πω και τις εντυπώσεις από τα πάτρια εδάφη..
άντε στην επόμενη να κανονίσουμε ρετσινοτσιπουροκατάσταση...

LIDA

Member
Έληξε μετά από αρκετές ώρες, λοιπόν, μια ακόμη συνάντηση μας!!Χάρηκα πολύ που είδα για πρώτη φορά νέους φίλους και φίλες αλλά και τους συμφορουμίτες που δίνουν κάθε φορά το παρόν!Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε!!!Εγώ δεν έκανα και τίποτα το σπουδαίο!Μας τα χάλασε ο καιρός λίγο δυστυχώς, ίσως επειδή δεν είχαμε τον αφέντη μαζί!!!!Την επόμενη φορά όμως ελπίζω να σταθούμε πιο τυχεροί!!!
Στην επόμενη συνάντησή μας!!!

Υ.Γ. Ο SPROM νομίζω αναχώρησε ήδη

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
υπογράφω ότι είπανε "παλιότεροι" :))))))

ευχαριστούμε την Λύδα αλλά και όλους υπόλοιπούς!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Εγώ ξεκίνησα με το αμάξι κατά τις 2 να κατέβω, είχε απίστευτη κίνηση, δεν έβρισκα να παρκάρω (έκανα παραπάνω από 1 ώρα κύκλους...), παραλίγο να μαλώσω με έναν τροχονόμο, και επειδή μετά στις 5 έπιανα δουλειά (Καλαμαριά...) αναγκάστηκα να την κάνω...

Ελπίζω να περάσατε πολύ πολύ ωραία!

Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση (αυτή τη φορά με το αγαπημένο μου αστικό λεωφορείο...)

LIDA

Member
Εγώ ξεκίνησα με το αμάξι κατά τις 2 να κατέβω, είχε απίστευτη κίνηση, δεν έβρισκα να παρκάρω (έκανα παραπάνω από 1 ώρα κύκλους...), παραλίγο να μαλώσω με έναν τροχονόμο, και επειδή μετά στις 5 έπιανα δουλειά (Καλαμαριά...) αναγκάστηκα να την κάνω...

Ελπίζω να περάσατε πολύ πολύ ωραία!

Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση (αυτή τη φορά με το αγαπημένο μου αστικό λεωφορείο...)
Ταλαιπωρήθηκες ρε συ!Κρίμα!!!:(:(Είχε πορεία κάτω ..Δεν πειράζει την επόμενη φορά και με λεωφορείο όπως είπες!!!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Το βράδυ φεύγω! Βιάζεστε να με διώξετε, μου φαίνεται!
Τα κουτσομπολιά, fitziano, είναι ότι είμαι ένας ατελείωτος σταρ. Έχω ήδη και φαν κλαμπ. Επιβεβαιώστε, σας παρακαλώ.

ΥΓ. Λήδα!! Έκανα χαζομάρα! το τσέκαρα, όταν έφυγα και, φυσικά, μπέρδεψα τις συναυλίες. Οι Prodigy ήταν, πες του! Η χάλια συναυλία των Depeche Mode ήταν στο όξιτζεν αρίνα στο Λονδινο. Και, μάλιστα, χρονικά δεν είχα καμία σχέση οι δύο. Δεν ξέρω πώς μπέρδεψα τα δύο στάδια. Είμαι ασυγχώρητος. Οπότε, τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. χχαχαχαχαχα

LIDA

Member
Το βράδυ φεύγω! Βιάζεστε να με διώξετε, μου φαίνεται!
Τα κουτσομπολιά, fitziano, είναι ότι είμαι ένας ατελείωτος σταρ. Έχω ήδη και φαν κλαμπ. Επιβεβαιώστε, σας παρακαλώ.

ΥΓ. Λήδα!! Έκανα χαζομάρα! το τσέκαρα, όταν έφυγα και, φυσικά, μπέρδεψα τις συναυλίες. Οι Prodigy ήταν, πες του! Η χάλια συναυλία των Depeche Mode ήταν στο όξιτζεν αρίνα στο Λονδινο. Και, μάλιστα, χρονικά δεν είχα καμία σχέση οι δύο. Δεν ξέρω πώς μπέρδεψα τα δύο στάδια. Είμαι ασυγχώρητος. Οπότε, τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. χχαχαχαχαχα

:):)Είναι που θέλουμε να περάσεις καλά!!!
Το έψαξε και αυτός μετά γιατί το θεωρούσε αδιανοήτο να είχε συμβεί κάτι τέτοιο!!!
Να περάσεις τέλεια!!!!!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
παρόλο που πέρασα τέλεια αυτός ο φριχτός πονοκέφαλος μ'έκανε να φύγω άρον άρον... Στην επόμενη συνάντηση υπόσχομαι ότι δεν θα ξενυχτύσω το προηγούμενο βράδυ ούτε θα πιω πολύ!!! Φιλιά σε όλους παλιούς και καινούριους και καλό Πάσχα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom