• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

LIDA

Member
Λοιπόν η συνάντηση έχει αναρτηθεί στο ημερολόγιο των συναντήσεων.

Το ημερολόγιο των συναντήσεων το βρίσκετε εδώ: http://www.travelstories.gr/calendar.php?c=3

και η συνάντηση βρίσκεται εδώ:

http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=442&day=2011-4-16

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το ημερολόγιο αυτό για να ορίζετε τις συναντήσεις που γίνονται, και τα μέλη να δηλώνουν στη λίστα της συνάντησης εκεί τις συμμετοχές τους!

:)
Ευχαριστούμε!!!!:clap::clap:

LIDA

Member
εμένα μου άρεσε και ιδέα για την πλατία και καφετέριες απέναντι Λευκού Πύργου....
Νομίζω ότι θα ζοριστούμε εκει!Ο χώρος δεν είναι πολύ ανέτος.
Οσο για χθες πήγα όμιλο,είχε τέρμα μουσική και γινόταν χαμός....ήταν βέβαια κυριακή.....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
εμ ,το πρόβλημα είναι αυτές οι δυνατές μουσικές που βάζουν...γιατί αυτά είναι στύλ μπαρ-κλάμπ

τώρα μου ήρθε και μιά άλλη ιδέα,δεν ξέρω πως θα σας φανεί ;μη βαράτε χιχιέχω κι εγώ πολλάααα χρόνια να πάω αλλά συχνά περπατάω και το διασχίζω,το καφέ του ξαρχάκου που είναι μέσα στο πάρκο απέναντι από το βασιλικό θέατρο,έχει τραπεζάκια γύρω -γύρω έξω
μέσ το πράσινο,απλοχωριά,δροσιά και νομίζω θάναι πιο ήσυχα από οπουδήποτε
γιατί εκείνη την ώρα όπου και να πάμε θα γίνεται ο κακός χαμός.

LIDA

Member
εμ ,το πρόβλημα είναι αυτές οι δυνατές μουσικές που βάζουν...γιατί αυτά είναι στύλ μπαρ-κλάμπ

τώρα μου ήρθε και μιά άλλη ιδέα,δεν ξέρω πως θα σας φανεί ;μη βαράτε χιχιέχω κι εγώ πολλάααα χρόνια να πάω αλλά συχνά περπατάω και το διασχίζω,το καφέ του ξαρχάκου που είναι μέσα στο πάρκο απέναντι από το βασιλικό θέατρο,έχει τραπεζάκια γύρω -γύρω έξω
μέσ το πράσινο,απλοχωριά,δροσιά και νομίζω θάναι πιο ήσυχα από οπουδήποτε
γιατί εκείνη την ώρα όπου και να πάμε θα γίνεται ο κακός χαμός.
κάνω πως δεν το άκουσα!!!!!!!!!!!!!:roll::roll:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γιατί όχι? Θα βγάλετε βόλτα και τα μωρά με τα καροτσάκια τους.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
και τόπα δεν τόπα;μη βαράτε:haha::haha:
έτσι ήθελα να προκαλέσω(καιρό είχα)και τον baba:bleh:,
ε συνδιασμός κανονικής καφετέριας εκείνη την ώρα χωρίς δυνατή μουσική και χωρίς πολυκοσμία ...δύσκολο

Λύδα πάρε όποια απόφαση θέλεις,εμείς ακολουθούμε,άντε γιατί όσο τ αφήνεις ανοιχτό...θα πετάμε κι άλλα ευτράπελα

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θα ερθει μαλλον και η Ninu αλλα διασυρεται και δε μπαινει στο φορουμ, φταιει ο ερωτας

Ζω για τη στιγμη που θα μας πλησιασει καποιος και θα πει : " Γεια σας, ειμαι το χοντρο μπιζελι !!!!! "
αν περιένεις να δεις κάποιον χοντρό ως μπιζέλι απο τωρα στο λέω πέφτεις εξω...:D

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Να 'μαι και γω όπως πάντα αργοπορημένη!!!!!!!! Να 'ναι καλά η Lida που μ'ενημέρωσε αλλιώς... Φυσικά και θα έρθω, έλειψα και στις 2 τελευταίες....
Μου λείψατε.. Θα σας εδώ εκεί όλους!!! Το μέρος δεν με νοιάζει καθόλου, η παρέα μετράει.. Φιλιά ως τότε!!!!!

LIDA

Member
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Το Σάββατο στις 16 Απριλίου 2011 και ώρα 13.30 θα συναντηθούμε στο Cafe de l arte, ακριβώς πάνω από το βασιλικό θέατρο δίπλα στο Λ. Πύργο.

Εάν υπάρχει κανείς που θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει π.μ.
Μόλις κλείσω τραπέζι θα ενημερωθείτε εκ νέου, αρχές της εβδομάδας.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!!!!!!

LIDA

Member
Έγινε η κράτηση για το Σάββατο στις 13.30 στο Cafe De l Arte!Το τραπέζι μας περιμένει έξω!Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός!!!Η κράτηση είναι στο όνομα Ελληνικό Ταξιδιωτικό Φόρουμ. Θα είμαι εκεί από τη 13.00. Δεν νομίζω να χαθούμε!!!!

Θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο!!!
Όσοι δεν δηλωσατε συμμετοχή, δηλώστε εδώ

http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=442&day=2011-4-16

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος